Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vélemények a ROACCUTAN-ról?

Vélemények a ROACCUTAN-ról?

Figyelt kérdés

Most fogom szedni, kezdetbe napi egy kapszulát.

Durva lesz tőle a bőröm?

Régen szedtem kb egy éve aknenormint és attól brutál volt.De teszem hozzá, hogy a régi bőrgyógyász túladagolta nekem.Olyan száraz volt,hogy kise tudtam nyitni a szám(Majd még megtorlom annak a köcsög g*cinek).

Nos?Lécci válaszoljatok, mert nagyon fontos számomra,nem akarok rohadt arccal menni az utcán

2009. okt. 28. 19:53
1 2
 1/13 anonim válasza:
problemas a borom nekem is, nekem klacidot irt fel a borgyogyasz, de semmit sem er. mindenki dicseri a roaccutant, de nalunk veny nelkul nem adnak sajnos, es nekem nem irt fel. tobb mellekhatasa lehet, de mondjak hogy nagyon jo. amugy panaszt rohadt arcra nem hallottam :P
2009. okt. 28. 23:39
 2/13 A kérdező kommentje:

kössz várom a többi választ is itt ülök a gépnél és várom:DZavar mert van most 3 lány az életemben és nemakarok nagoyn durván kinézni:DNAMEGYEK ALUDNI

Mamég voltam egy jo házibuliba kavartam egy közepes lánnyal ,muszály mert mégmost jo azarcom aztán egy ideig biztos szar lesz a gyogyszertől:D

2009. okt. 29. 02:42
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem jo csak elfogadhato az arcom állapota.
2009. okt. 29. 02:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor ajánlom, ha tényleg nagyon pattanásos vagy. Én is szedtem fél évig, egy darab ragya nem volt rajtam, de télen mindig kenni kellett az arcomat és a számat(bármivel bármilyen gyakran, mindig cserepes volt) mert nagyon kiszárítja a gyógyszer, és a hideg pedig erre rá tett egy lapáttal.
2009. okt. 29. 17:33
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát elég durci a bőröm mindennap kijön nemegy uj pattanás és az egész fejem tiszta sebes.De nagyon durván kiszárít?vagy azért lehet emberek közé menni?
2009. okt. 29. 18:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Én is szedtem régebben.Nekem kiszáradt az arcom és a szám ,de az volt a lényeg ,hogy szép lett a bőröm!

Ez 4 éve volt!Most újra elkezdtem gyógyszert szedni.De most Sotret-et!Ugyan az van benne , csak olcsóbb.

2009. okt. 29. 20:19
 7/13 A kérdező kommentje:
De 4 év után ujra rossz lett?Nagyon durván száradt a szád?és mennyi mg-ot szedtél egy nap?Én félek mert rohado arccal tökkellemetlen az emberek közt menni
2009. okt. 29. 20:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Szedtem a leggyengébb adagot-azt hiszem az a 10 mg-os,és 8 hónapig kellett szednem.Az én arcom gyönyörű lett,a szedése alatt végig a szám szétszakadt,amin Labello nem segített,erre külön írt fel az orvos(bőrgyógyász)egy szájra való,jóval zsírosabb gyógyszertári krémet.

Sok embernek úgy hat a Roaccutan,hogy előszőr(első 3-4 hónapban)még rondább lesz az arc tőle,és csak utána kezd javulni a kinézete.De ez a roaccutan velejárója,az én arcom azonnal elkezdett javulni(5-6 nap mulva vettem észre a pozitív változást),tehát én szerencsés voltam.

Ha valaki nagy adagban szedi,fontos a májfunkció vizsgálat,vannak,akiket leállítanak róla,mert a máj nem bírja,erősen megterheli.Nekem nem csinált semmit.

8 hónap után úgy kellett leállnom a roaccutanról,hogy előszőr 2 naponta kellett 1 szemet bevennem(azelőtt minden napra jutott 1 szem),aztán egy idő mulva már csak 3 naponta kellett 1 szemet bevennem,és így volt a leállás.

Egy hosszú ideig rendben is volt az arcom(kb. 1-2 évig),és utána előjött ugyanaz a probléma,de mivel gyorsan elmentem orvoshoz,nem volt gond,ujonnan elkezdtem szedni,de rövid ideig csak,mert gyorsan megszüntette a gondot.Azóta se jött elő ez a baj az arcommal!

2010. febr. 26. 11:06
 9/13 A kérdező kommentje:

Nos köszi ,hogy írtál.Én már november elejétől szedem,kezdetben 1 ,majd 2, majd 3 ,10mg-os kapszulát.A lényeg, hogy fokozatosan szoktattuk rá a bőrömet,és most már szinte teljesen rendbe jött,nem is okozott túlzott száradást.Csak régen az előző bőrgyógyászom kapásból 60mg-ot írt fel, azért volt olyan durva,most meg 10mg-mal kezdtük.Van különbség.De keményen megbosszulom az előző bőrgyógyászomnak,azt ,hogy teljesen elb'szta az arcomat és a fiatal koromat,k"csög g'ci,megölni nem ölöm meg ,de megbosszulom az fix.Szerintetek hagyjam vagy büntetést érdemel az,aki nemtudta,hogy hogy kell alkalmazni és ezáltal elcseszte a fiatalkorom legszebb éveit?

És még azt mondták,hogy jó ,elismert bőrgyógyász.F"szt.

Enyhén szólva túladagolt

2010. febr. 26. 22:53
 10/13 anonim ***** válasza:
szivesen,a bosszúról nem tudok mit írni,vagy nem ért hozzá,vagy ért hozzá,és tényleg okkal írta fel a 60 mg-ot,nem tudom,sajnos erre nem tudok válaszolni.
2010. febr. 27. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!