Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vélemények a ROACCUTAN-ról?

Vélemények a ROACCUTAN-ról?

Figyelt kérdés

Most fogom szedni, kezdetbe napi egy kapszulát.

Durva lesz tőle a bőröm?

Régen szedtem kb egy éve aknenormint és attól brutál volt.De teszem hozzá, hogy a régi bőrgyógyász túladagolta nekem.Olyan száraz volt,hogy kise tudtam nyitni a szám(Majd még megtorlom annak a köcsög g*cinek).

Nos?Lécci válaszoljatok, mert nagyon fontos számomra,nem akarok rohadt arccal menni az utcán

2009. okt. 28. 19:53
1 2
 11/13 anonim válasza:

VPzd be a házát:D

Én egyébként most fogom elkezdeni szedni:) Szurkoljatok:)

2010. aug. 31. 00:13
 12/13 anonim válasza:
Hali, én egy hónapja szedem, és szeretném megkérdezni hogy mi történt azóta, hogy hatott a gyógyszer. Tudom, ez már egy 8 éves kérdés, de új kérdést nem akartam kiírni :D
2018. márc. 19. 22:13
 13/13 anonim válasza:
Én most szeretném elkezdeni, két barátnőmnek nagyon sokat segített, csak azt nem tudom, hogy meg lehet kérni a bőrgyógyászt hogy írjon fel gyógyszert?
2018. márc. 26. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!