Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehetne tiszta bőröm?

Hogy lehetne tiszta bőröm?

Figyelt kérdés

Nagyon gátlásos vagyok a nagyon durván pattanásos, mitesszeres arcom miatt.

Már legalább 3 éve küszködöm velük. Már kicsit kevesebb van mint tavaly de most is elég durva a helyzet. Tavasszal megyek Londonba és addigra már igazán megakarok szabadulni minimum a felüktől. Anyukám nem visz el borgyogyaszhoz, nem tudok mit csinálni... Kérlek segítsetek

2015. okt. 20. 18:30
 1/4 A kérdező kommentje:

A hátam is nagyon pattanásos óriási begyulladt pattanások vannak rajta és a suliba mindig takargatom a hajammal.... Nagyon zavaró

13/l

2015. okt. 20. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Igyál sok vizet! Ez a legfontosabb. Ne egyel olajos es zsíros ételeket, fokhagymát ajánlott enni. A sminket azonnal mosd le, ha mar nem kell. Készíts magadnak pakolást, nagyon sokat találsz a neten, es ez jobb is mintha valami rosszat vennel. Hany eves vagy? Ha gondolod irj ram es mondok recepteket stb :)
2015. okt. 20. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:

fogamzásgátló tabletta segít.

Belülről kell kezelni, nekem úgy tűntek el amikor 16 éves voltam hiába is kentem előtte akármivel.

2015. okt. 20. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Valóban az a legfontosabb, hogy egészségesen táplálkozz, és sok vizet igyál. Ez az alap!

Ezek után, lehet kezelni a tüneteket, például elmész kozmetikushoz, és ő a kezelés után felírja, hogy mit kellene használnod, pl Ilcsi termékek.

De ezenkívül, én elkezdtem koreai kozmetikumokat is használni, mert mindent természetes anyagokból, növényekből, állatoktól (csiganyál, méhméreg) nyernek ki, és készítenek. Sokkal minőségibbek, mint a nyugati termékek. Ezeket pl. Ebay-en lehet beszerezni.

2015. okt. 21. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!