Miért nem tiszta a bőröm a napi rutin végén?
Nagggggyon rosszakat használsz, vagy nem tudsz arcot mosni.
Én lemosom a sminket, arcot mosok, tonizálok, hidratálok. Egy normális alapozónak már sima micellás vízzel is le kéne jönnie, nemhogy bőrradírral!
(Miért radírozol mindennap?)
Mármint az alapozó a rossz, vagy az arctisztítóim?
Egyébként azért radírozok minden nap, mert nagyon száraz a bőröm, és ha egy nap kimarad, nagyon érdes lesz a felülete, és darabos lesz az alapozó a képemen :/
Ha száraz a bőröd, még kevesebbszer szabad radírozni, mintha normál vagy zsíros lenne.
Leírod részletesen, hogy milyen termékeket használsz, és hogyan? A végére járunk ennek.
Igen, tudom, de amióta ez a rutinom, azóta szép a bőröm, előtte nagyon rossz volt még a tapintása is.
Igen, köszi :D
Szóval a sminklemosóm igazából Garnier micellás víz, mert azt hallottam, hogy ez önmagában is elég smink eltávolításához, szóval gondoltam kipróbálom ezt, hátha nem szárítja ki úgy a bőröm mint a többi.
A bőrradírom Neutrogena visibly clear spot stress control krémes bőrradírja, a tonik pedig Neutrogena visibly clear blackhead eliminating. Az éjszakai krémem pedig a Sudocream babakrém, mert ez nagyon szépen ápolja a bőrt, illetve csökkenti a pattanás utáni hegeket, foltokat. Reggel, sminkelés előtt pedig Garnier softening care krémet viszem fel az arcomra.
Próbáld meg kétszer áttörölni Garnierrel, jó alaposan.
Vagy esetleg nem önbarnítózol? Nekem akkor szokott a rutin végén is barna lenni a pamacs, ha a önbarnítóztam.
A tonikod és ez a krém is tele van alkohollal, az a csoda, hogy van még bőröd.
Meg ez a krém nem arcra lett kifejlesztve, és eltömíti a pórusokat. Lehet, hogy tisztább lenne az arcod, ha olyat használnál, ami figyel erre.
A helyedben én ezt tenném. Vennék alkoholmentes tonikot és egy jó arckrémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!