Ki használ tiszta ARGÁN olajat? Hajra arcra. Okoz pattanásokat? Segit eltüntetni őket? Tapasztalatokat várok
nekem nem okozott pattikat.
de az olajok fogják eltüntetni a pattanásaidat, mivel nem erre valóak, hanem visszazsírozásra. nem valószínű, hogy a pattanásos bőrödnek, ami valószínűleg így is zsíros, olajra lenne szüksége. csak akkor van, ha valami anti acne gyógyszer vagy krém teljesen kiszárította a bőrödet.
jaa értem, akkor tényleg jó ötlet az olaj. de egy könnyedebb hidratáló sem árt, én pl. azt vettem észre, hogy ha egy kis krémet meg pár csepp olajat összekeverek a tenyeremben, és ezt viszem fel, akkor jobban beszívódik, mint az olaj önmagában. meg így a vízhiányon is segítek a krémmel.
amúgy nagyon sok a rossz pattanástalanító cucc... amiket drogériában kapni... 99%-uk csak ront a helyzeten.
viszont a gyógyszertárban kapható akneroxid krém elég jó. bár ez is szárít, óvatosan kell használni, és kell mellé hidratáló bőven, vagy akár olaj, legalább hat. végül is gyógykészítmény. benzoil peroxid van benne, ez az egyik leghatásosabb cucc, pusztítja az aknét okozó baktériumokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!