Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A köldökömtől a hasam aljáig...

A köldökömtől a hasam aljáig tiszta piros stíriás a bőröm? Miért?

Figyelt kérdés
Nem híztam hírtelen. Már 2 éve ugyan annyi a súlyom. Rengeteg vizet iszok(tényleg sokat!!), nem vagyok terhes. Az tény, hogy túlsúlyos vagyok és ha most hirtelen híztam volna meg is érteném az újjabb foltokat(a derekam két szélén 5-7 éve vannak fehér csíkok), de mivel ez nem történt meg így nem értem.
2014. szept. 30. 23:43
 1/9 anonim ***** válasza:
genetikailag gyenge a kötőszövet
2014. szept. 30. 23:44
 2/9 A kérdező kommentje:
De ez nem csak akkor jelenik meg ha hirtelen hízunk, fogyunk? Még azt se lehet mondani, hogy nem vagyok elég "hidratált".
2014. szept. 30. 23:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem akkor,ha van túlsúly bármikor megjelenhet.
2014. okt. 1. 05:23
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy, hogy hogyan hízol, a lényeg, hogy kövér vagy. Ilyenkor sajnos már a fogyás sem segít, nem fognak eltűnni. Előbb kell ilyenekre gondolni.
2014. okt. 1. 07:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem stíria, hanem stria. A kötőszövet "elfáradt".
2014. okt. 1. 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:
van, aki pálcika vékony, sose volt duci és úgy is van rajta. A kötőszövettől függ, ha gyenge, szétesik.
2014. okt. 1. 10:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak nagyon picit híztál és pont annyi kellett neki.
2014. okt. 1. 10:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Hirtelen növéstől is lehet. Nem tudom, milyen idős vagy.
2014. okt. 1. 17:38
 9/9 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok
2014. okt. 1. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!