Sikerült valakinek hatásosam hajat növeszteni tabletták nélkül?
Részemről minden pakolás meg vitamin nélkül növesztettem meg a hajam, úgyhogy nem lehetetlen. Vállnál rövidebb tépettből lett derékig érő, kb 2,5-3 év alatt? Utána évekig tartottam is azt a hosszt és nem ment tönkre.
Szerintem a kevesebb több, én azt látom, hogy aki keni magára az ilyen-olyan olajokat, csodapakolásokat és minden módszert bevet, semmivel sincs előbbre. A neten olvasni mindenfélét, havonta 5-10 centikről meg minden, de szerintem messziről jött ember azt mond, amit akar. Kézzelfogható eredményt ismerőseim közül senki sem tudott felmutatni. Sajnos ehhez türelem is kell, mert nem fog holnapra megnőni.
Amit viszont ajánlok, az egy jó fésű vagy hajkefe. Az olcsó műanyag vackokat felejtsd el. Keress rá, a te hajtípusodra mit ajánlanak. :) Belsőleg legyél egészséges, igyál sok folyadékot és akkor nem is lesz szükség vitaminokra se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!