Korpás hajra valami tényleg hatásos tipp?
Már elegem van belőle,idegesít,csúnya ráadásul az iskolában is beszólnak érte...
Próbáltam már sokfajta sampont és az ecetet is amit itt szoktam olvasni,de nem vált be...
Olvastam azt is hogy bőrgyógyász felír valamit,na de ilyen 5-6 ezres összegekben,hát nekem nekem ennyin
Első vagyok. Miért lettem lepontozva? Mert leírtam, hogy nekünk mi vált be?
Gyönyörű... :)
Utolsó előtti,nem én pontoztalak le.
Utolsó,ezt most nekem írtad? Mert ha igen,abszolút nem értem mi alapján...
Szia!☺
En nagyon tudom ajanlani a Schauma samponokat! Balzsambol a Kallos-Banan illatu balzsamjat!😊 Nekem is korpas es zsiros szokott lenni,de mostanra valtozott,sokat!☺
Es egy tipp: Vegyel szajvizet,a kupakjaba tegyel egy picit! Eloszor mosd meg a hajad samponnal-oblitsd le. Jon a bananos balzsam-leoblited. Utana a szajvizet adagonkent maszirozd bele a fejborodbe DE CSAK a fejborodbe!! Folyamatosan maszirodz bele,de ne egyszerre ontsd ra a hajadra az egeszet!😄 Ha kesz van,hagyd rajta 1-2 percig majd alaposan oblitsd le! Hidd el,4napja nem korpas es zsiros a hajam a szajviztol!☺😘
Remelem segitettem😘☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!