Hatásos tanulási módszerek, bárki? Élet-halál kérdés.
Figyelt kérdés
8 napom van egy baromi nagy vizsgáig de sehogy sem haladok. Mindig is problémám volt a tanulással, eddig még nem találtam meg a leghatásosabb módszert. Állandóan halogatok ha meg nekiülök lassan haladok és a felét elfelejtem. Valaki mentsen meg!! :( tudom akarsterő és önuralom de ez nem elég, főleg hogy nincs is túl sok belőle. Bármilyen hasznos módszert szívesen fogadok!2015. máj. 27. 22:35
1/3 anonim válasza:
ne itt basz el az időd
deaktiváld magad facebookról !
huzzá tanulni
3/3 anonim válasza:
Koncentrállj a feladatra, szedd külön részekbe a tanulni valót, emeld ki a kulcsszavakat, 25 perc tanulás 5 perc szünet (de az tényleg 5 perc legyen) ez idő alatt elútheted az idődet azzal, hogy kimész egy kis friss levegőt szívni, vagy az ablakhoz ülsz, iszol egy pohár vizet frissítőként. Olvasd el azt a részt, amit tanulsz és mondd fel magadnak, ameddig nem tudod kívülről. Ha vizuálisabb alkat vagy rajzolj hozzá kapcsolódó dolgokat, hogy könnyebben hozzád ragadjon. Nyugodj meg, menni fog az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!