Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Korpás hajra valami tényleg...

Korpás hajra valami tényleg hatásos tipp?

Figyelt kérdés

Már elegem van belőle,idegesít,csúnya ráadásul az iskolában is beszólnak érte...

Próbáltam már sokfajta sampont és az ecetet is amit itt szoktam olvasni,de nem vált be...

Olvastam azt is hogy bőrgyógyász felír valamit,na de ilyen 5-6 ezres összegekben,hát nekem nekem ennyin

2015. okt. 9. 10:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%

Ami drága ugyan, de keveset kell belőle hasznáni, az a Head&Shoulders citrusos samponja. Nekem 2 hét alatt megszűntette a korpásodást. Mondjuk az én esetem durva volt, felvettem egy fekete polót, rá 10 percre már látszott rajta a korpa. Utáltam..

Ha viszont fiú vagy (ez nem derül ki a kérdésedből), akkor a Schaumának van samponja kimondottan pasiknak korpára. Azt használja a párom, ő is ilyen durva eset volt mint én. De bevált szerencsére, nem is tervezünk váltani. :)

2015. okt. 9. 10:24
 2/17 A kérdező kommentje:

Nagyon vicces első....

Lány vagyok,a Head&shoulders-t próbáltam már.

2015. okt. 9. 10:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

T/gel forte, a Neutrogena terméke

Vannak különböző korpás típusokra, pl. viszkető fejbőrre.

Én azt használtam, már néhány mosás után megszűnt a probléma, azóta a normál samponomat használom.

Ez sem olcsó, 2500 Ft körül van. De én úgy használtam, hogy hajmosásnál kétszer szoktam samponozni, egyszer ezzel, egyszer a sima samponnal. Aztán már lehet csökkenteni is, hogy nem is kell minden hajmosásnál használni. Így elég sokáig elég. Ha elfogy, addigra a probléma is megszűnik.

2015. okt. 9. 11:05
 4/17 anonim ***** válasza:
25%

"Nagyon vicces első...."

Mi a vicces? Az, hogy teljesen normálisan megfogalmazott egy választ? Ha nem tudssz értően olvasni, az a te bajod. Igen nagy a szád annak ellenére, hogy messziről sípályának nézik a fejed.

2015. okt. 9. 11:10
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Utolsó ha te meg nem tudod a pontos körülményeket akkor te bajod hogy idejössz bunkózni meg okoskodni...

Képzeld volt előtte egy válasz,hogy nullásgéppel arra írtam azt...

2015. okt. 9. 11:55
 6/17 anonim ***** válasza:
53%

Lehet kapni drogériában és gyógyszertárban is kénes sampont. Ilyen tubusos történet, nem drága, elég párszor használni. Olyan büdös, mintha hajmosás közben rohadna a fejed, de pár használat után tuti nem leszel korpás.

A Nizoral is jó, de bitang drága.

2015. okt. 9. 13:09
 7/17 anonim ***** válasza:
24%
Szia első vagyok! Nekem van hajnyírom, lenyírlak ha meggondoltad magad :D Olcsóbb mint a sok vicek-vacak sampon!
2015. okt. 9. 16:15
 8/17 anonim ***** válasza:
65%
Mullerben 800ftert lehet kapni teafaolajat, par cseppet raksz a samponba vagy balzsamba, esetleg hajpakolasba, kicsit rajtahagyod es nekem rogton latszott az eredmeny.
2015. okt. 9. 16:37
 9/17 A kérdező kommentje:

Értem,hát kipróbálom majd sorban,hátha valamelyik beválik. :)

Nem gondoltam meg magam,biztos olcsóbb lenyírni,de más kérdés hogy néznék ki úgy...

2015. okt. 9. 16:54
 10/17 anonim ***** válasza:
24%
Ugyan olyan jol! Csak korpa nélkül :v
2015. okt. 9. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!