Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitol marad szurke a honaljam...

Mitol marad szurke a honaljam szortelenites utan?

Figyelt kérdés
Akarmivel szortelenitek-a honaljamon-(krem,borotva,epilator)a szor lejon teljesen de a borom szurke marad.gondolom marad valamennyi szor a bor alatt.mindenkinek-ahogy lattam-szepen lejon a honaljarol es rendes borszine van.es ez engem nagyon zavar,joforman mar ujjatlan bluzba sem jarok emiatt..mit tehetnek ellene?
2010. márc. 14. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok én is rá, de majd figyeld meg, hogy jönnek ide rosszindulatú válaszok is :)

Nekem azért olyan, mert PCOS-om van és ez az egyik tünete, hogy elszíneződik a bőr a hajlatokban és olyan, mintha koszos lenne.Nagyon kínos sokszor.

2010. márc. 14. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Sötét színű a hajad?

Azért is lehet, mert sötét és drótos szálú.Tehát, ahogy te is irtad: Látszik a bőr alatt.

2010. márc. 14. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Szija.lehet hogy most nagy butaságot fogok mondani :)

de szerintem próbáld meg gyantával. kozmetikus pár száz forintért szépen megcsinálja neked, és tovább is tart. a krém és a borotva végülis csak a ,,felső" részt távolítja el.ám a gyanta (igaz az epilátor is) teljesen kitépni a szőrt,igy nem marad a bőr alatt:)

Én a helyedben elmennék a kozmetikusomhoz és megbeszélném vele. ő lehet, hogy többet tudna segíteni ebben :)

2010. márc. 16. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
2010. márc. 16. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennek valóban a pigmenttermelés nagysága az oka, én szőrtelenítés után intim lemosót is szoktam használni, mivel hidratálja a bőrt, és kevésbé lesz sőtét.
2010. márc. 16. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!