Szortelenites utan a bor felulet tele lesz pattanassal. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 19:55
2/9 A kérdező kommentje:
de igen... tudnal valami tanacsot adni?!
2011. júl. 16. 20:35
3/9 anonim válasza:
Melyik testrészeden? És mivel szőrtelenítesz?
4/9 A kérdező kommentje:
szortelenito krem, borotva de nem olcso szarsagok hanem minosegi es van ara
2011. júl. 16. 21:03
6/9 anonim válasza:
Velem is ez volt régen. az intim helyeidre nézve,ott nagyon gyenge a bőr..=borotvahab:DD
7/9 anonim válasza:
Milyen borotvahabot használtok? Mert nekem pl. a Veet nem használt semmit se.
8/9 anonim válasza:
Nekem is ez volt mikor borotváltam. Próbáld ki, hogy miután leszeded raksz rá nyugtató zselét vagy körömvirág krémmel kend be. Hátha neked hat, nekem nyáron sose volt jó mert nem múlt el meg közvetlenül utána mentem ki a napra és elvileg azt se szabad. Esetleg próbálj ki borotva helyett mást. Én gyantázom, attól is piros egy napig de utána elmúlik és pár hétig sima, nem pattog ki.
9/9 anonim válasza:
Borotvahab csodákra képes..én se hittem,hogy az jelent valamit is..Aztán mióta használom szép a bőrőm.Mondjuk én csak intim helyen pattogtam ki,de bőven elég volt.
Amúgy a Gilette Vemus Satin care vagy valami hasonló nevezetűt használok. :) Utána tényleg szatén érzést kelt a bőröm,puha és sima,imádom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!