Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítset. K kérlek!?

Segítset. K kérlek!?

Figyelt kérdés
A fodrászom elrontotta a hajam. Elvileg szinezőt használt , de sztem tul sokáig rajta hagyta , es most nem kopik le . A hajam vége régebben volt festve szőkére, ezért az nagyjából ledopta a vöröst.Mar megpróbáltam átfesteni , az eredeti haj színemhez hasonlóra . Megfogta a hajam végét , a lenövésem , de a vörös rész vörös maradt ( a hajam közepe ) . 2. Festés után is . Már nem tudom mit tegyek vele, nő le ès borzasztó ronda. Vissza szeretném kapni a haj színem!

2015. szept. 26. 09:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Drogériákban lehet kapni COLOURB4 hajradírt amivel vissza tudod állítani az erdeti hajszíned.Ha színezőt használtál akkor szerintem meg lesz az erdeménye.Csak mert nekem festve van és utóbbi időbe átváltottam színezőre.Kb egy hete vettem egyet,kipróbáltam és egész jó lett volna,csak azon a részen nem történ nagy változás ahol festve volt de ez érthető.
2015. szept. 26. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!