Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitset kérlek, nem birom sokáig, és nem akarom, hogy elváljanak . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
anyukámnak lassan fél éve volt egy depressziós agybetegsége, de ebbe nem szeretnék belemenni ..... az a lényeg, hogy apukám mindent meg tett és meg is tesz érte de ő mindenért csak leszolja őt ... egyre többet veszekednek, és apukám azt mundta anyukámnak, hogy legalább csak annyira szeressék egymást, hogy ne piszkálják, és ez nagyon elkeserítettt.. az anyukám mostmár szinte nem js szól hozzám azért, mert szeretem apukámat ..... (pontosan nem tudom hogy lesz a gyerek) de lesz egy kistestvérem és ezért az anyukám szomorú .... ez nagyon elszomoritott, ráadásul van egy 6. éves öcsém ... ja és anyukám azért szolta le apukámat, mert vett egy 180ft-os fogkefét ... mit tegyek ? nem válhatnak el !!!!!! SEGiTSETEK2012. nov. 3. 22:41
2/9 A kérdező kommentje:
13/lány
2012. nov. 3. 22:49
3/9 A kérdező kommentje:
ja amikor beszéltem róla, akkor betegesen leorditottak hogy ne avatkozzak bele :(((((
2012. nov. 3. 22:59
4/9 anonim válasza:
Eléggé önző vagy, ha rá akarod kényszeríteni őket, hogy egy romhalmaz házasságban éljék le az életüket csak azért, mert a picilányuk így szeretné. Te élnél egy olyan emberrel, akit utálsz?
5/9 anonim válasza:
Próbáld elfogadni, ha elválnak. Így jobb lesz mindenkinek. Attól még láthatod őket, amikor csak akarod! És így nyugodtabb lenne a légkör.
6/9 A kérdező kommentje:
ez nem erről szól..... nem csak rolam az öcsémről és a születendő öcsémről, és az anyukámnak nincsen rendes állása, a mamám, meg emeletes házban lakik. és ha csak fikázni tudsz, akkor inkább ne irj választ .... szóval ha nem akarom hogy az anyám egy 2 szobás hába legyen a mamámmal, akkor lehet, hogy a kapcsolatukon javitani kéne ...
2012. nov. 3. 23:17
7/9 anonim válasza:
Az a gond, hogyha ők nem tudják/akarják megoldani, akkor tehetetlen vagy.
8/9 anonim válasza:
Ez igen 180 forintos fogkefe mint válóok, 21. század, Magyarország!
Nah én léptem srácok...
9/9 A kérdező kommentje:
látod, ez a baja apukámnak is.....
2012. nov. 4. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!