Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Normális az hogy szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy szeretném hogya szüleim elváljanak?!

Figyelt kérdés
Már elegem van az állandó veszekedésekből,apám alkoholista!állandóan szekál mindenkit,senki sem jó,mindenki rossz!mit tehetnék én annak érdekéban hogy anyának is jó legyen.szerintem a vállás lenne a legjobb!
2009. júl. 14. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
igen, a valas sokkal jobb a gyereknek, mint az orok veszekedes. probald megertetni a szuleiddel.
2009. júl. 14. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanez a helyzet. Mindkettőjüknek van szeretője, de nem válnak el.Így marad az, hogy hallgatom az állandó veszekedést.Meg tudlak érteni..:(
2009. júl. 14. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 vagyok már nem is velük élek,de annyira azt kívánom,hogy válljanak el,tényleg nem akartam ennyire még semmit sem.Nem normális az én szempontomból,de akarom,mert nem bírom elviselni apám idiótaságait,amik már egetverően hülyék.De anyám mazohista,élvezi a tesi és lelki terrort...:/
2009. júl. 14. 21:26
 4/6 A kérdező kommentje:
jó hogy ti is így gondoljátok!még az is jó megoldás lennne ha ellehetnbe vitetni az alkoholista embert a családjától!!!!!!!de ez ne mlehetséges!De én már tényleg nem bírom ezt a sz.. életet!
2009. júl. 14. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A tényeket nézve teljesen normális, hogy ezt szeretnéd. Inkább éljetek szűkösebben, mint egy alkoholistával együtt. Tudom milyen, nálunk is apám az volt, szerencsére amikor 14 éves voltam elváltak. Anyukám élettársát pedig apámnként szeretem.
2009. júl. 14. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, természetes, hisz ha veszekednek, és esetleg emiatt stresszben élsz, jobb ha válnak, és békében külön élnek, attól még ugyanúgy fognak téged szeretni. Jobb barátnak lenni, és külön élni, mnit örökké veszekedni.
2009. júl. 14. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!