Szülők akinek 17 éves fia van! Jár a fiad kozmetikushoz?
Figyelt kérdés
Egyáltalán megengednéd neki?2015. szept. 22. 17:06
1/15 anonim válasza:
Ha pattanásos lenne, és ez ellen ő tenni szeretne, akkor én magam küldeném kozmetikushoz.
2/15 anonim válasza:
Nekem unoktatesomat viszi az anyja. Magától nem menne el, merthatugye ő férfi... viszont tényleg nagyon pattis, borotvalkozasnal nagy macera, ott meg kap spéci férfiaknak való kozmetikumokat, így nem kínszenvedés a heti egyszeri borotválkozás.
3/15 anonim válasza:
Ha szukseges igen, patti v osszenott szemoldok miatt. De ha ilyen metroszexualis cuccokat akar, nem szponzoralnam.
4/15 anonim válasza:
Én is elküldeném ha nagyon pattanásos lenne. Nekem férjem anno évekig járt kozmetikushoz.
5/15 anonim válasza:
Nincs azzal gond, ha igényes és ápolja a bőrét.
6/15 anonim válasza:
Tiltani úgy sem tilthatod meg, de én nem örülnék ha kozmetikushoz meg pedikűröshöz, manikűröshöz járna. Egy férfi legyen férfi. Ha nagyon pattanásos akkor inkább bőrgyógyász segítségét venném igénybe nem egy kontárét.
7/15 anonim válasza:
én 1 hónapja gyógyszeres kúrába kezdtem bele mert nagyon csúnya volt az arcom és semmi nem használt külsőleg, igaz hogy ezt még több hónapig kell folytatnom és pár mellékhatással jár, de elég drasztikusan látszik a javulás, én örülök hogy ezt választottam a kozmetikus és a kozmetikumok helyett
18/F
8/15 anonim válasza:
Én magam kértem időpontot egy arctisztításra a gyereknek. Nehogy már ez luxus legyen vagy extrém...
9/15 anonim válasza:
Kapaszkodjatok meg, én járok kozmetikushoz arckezelésre + manikűr, pedikűr. (Kb 2 hetente)
Otthon pedig rendszeresen használok arctisztító zselét, arctonikot, kémiai hámlasztót, nappali és éjszakai arckrémet, szérumot, szemkörnyékápolót, körömágy ápolót és körömerősítő lakkot.
20/F (3 éve hetero párkapcsolatban, mielőtt lebu..ziznátok :'D)
10/15 anonim válasza:
Szerintem nincs abban semmi rossz jol akar kinézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!