Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jól állna a rövid haj?

Jól állna a rövid haj?

Figyelt kérdés

Kb. hátközépig érő hajam van, ami eredetileg göndör, de simán hordom. Eddig a legrövidebb, amire vágattam, kb. vállig érő volt. Most azon gondolkodom, hogy kicsit talán merészebb lennék, és állig vágatnám. De egyrészt félek, hogy bár eddig vissza tudott nőni a vasalás ellenére is, állig érőről nem tudna. Másrészt pedig attól is tartok, hogy nem állna jól. Szív alakú arcformám van, lapos homlokom, kicsit hegyes, előreugró állam, és ilyen orrom is, egy puklival az orrnyergen.

Egyébként világos bőrű, természetes barna hajú és zöld szemű vagyok, alacsony, vékony testalkattal, 21 éves. Már ha ezek számítanak...

2015. szept. 13. 09:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jól állna, de szerintem kár lenne érte, ha levágnád.
2015. szept. 13. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!