Szerintetek érdemes levágatnom a hajam? Bővebb információ lent.
Már nagyon régóta gondolkozom rajta, és alapból is szeretnék elmenni nemsokára fodrászhoz. Szóval a mellközépig érő hajamat szeretném levágatni mell fölé. A hajam nagyjából egyenes, csak egy nagyon pici hullám van benne, szóval nem szögegyenes. A vége már töredezik picit, az alja teljesen egyenesre van levágva.
Ilyen hajat szeretnék. Hasonlít is az ő hajára az enyém, mert neki is alapból nagyjából egyenes és az övé sem túlságosan dús és vastagszálú, mint ahogy nekem is elég vékonyszálú hajam van.
Ilyen hosszú az én hajam most nagyjából, de még egy picit hosszabb ennél, kb 2 centivel: [link]
Ilyet szeretnék:
Szóval nekem nagyon tetszik, és borzasztóan beleszerettem ebbe a hajba, szerintetek érdemes? A fiúknak a mosatni vagy ez tetszene jobban? Annyi még, hogy szerintetek is elől egy picit vágassam fokozatosra, vagy mindenhol ugyanolyan hosszúságú legyen ha megcsináltatom?
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!