Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék az arcommal?

Mit tehetnék az arcommal?

Figyelt kérdés

Nyilván a tini kor az oka, de csak van valami megoldás rá..

Az a helyzet, hogy az arcom két oldalán nagyon ritkán jelennek meg pattanások és/vagy mitesszerek. A T-zónámon viszont annál inkább!Amik itt találhatóak,nem pattanások, ezek nem gyulladtak. Mitesszerek és komedók. Voltam már vele bőrgyógyásznál, vettem meg drágábbnál drágább kencéket, de az egyedüli,ami használt rá, az egy AHA/BHA hámlasztó tonik volt,de ez a termék sajnos túl drága, nem engedhetem meg magamnak, hogy 2-3 havonta újat vegyek belőle, mert kifogyott. Múltkor a kozmetikusom nagyon szépen kitisztította az arcom.Mit tehetnék annak érdekében, hogy otthon is tudjam kezelni, viszonylag olcsón?

Az segítene ha több vizet innék? (alig iszom, van hogy egésznap egy kortyot sem)

2015. aug. 24. 22:46
 1/3 anonim válasza:
Napi 2 liter víz, otthon készíthetsz házi bőrradírt(én cukor+víz/citromlé keverékével szoktam átradírozni) pihe puha lesz a bőröd, vagy gőzöld ki az arcod aztán könnyebben kijönnek a patik, miteszerek.
2015. aug. 25. 09:07
 2/3 anonim válasza:
Szerintem ne gőzőlt ki és ne nyomkodd otthon.Én tapasztalatből mondom,hogy egy idő után nem tesz jót az arcodnak mivel nem szakszerűen nyomod ki.Bár nem mindenkinek egyforma a bőre lehet,hogy másnak semmi baja sincs az otthoni kezeléstől.Inkább menj el kozmetishoz ha bevált.:)Egy idő után úgy is letisztul a bőröd utánna meg nem kell sűrűn menned.És a kozmetis is tud ajánlani krémeket,pakolást bármit.:)
2015. aug. 25. 20:26
 3/3 anonim válasza:
kozmetikus*bocsánat
2015. aug. 25. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!