Mit tehetnék az arcommal?
Kicsit utánanéztem neked:
szeplőkre:
# Savanyú gyümölcslevet hintőporral keverj pépes állagúra, és pakolásként vidd fel az arcra az érintett bőrfelületre. Mintegy negyed órán át hagyd rajta, majd langyos vízzel mosd le.
# Fehérít a keményítőből és lisztből készült vizes keverék is. Ezt is pakolásként alkalmazhatod, de negyed óránál tovább ne hagyd az arcon. Ha szükséges, a pakolás után bőrtápláló krémmel is kend be arcodat.
# Régi arcfehérítő és szeplőtlenítőszer az uborkaszelet, melyet azonban csak gondosan megtisztított, bekrémezett bőrre rakj. Az uborkaszeletekkel beborított arcot vászonkendővel takard le. Negyed óra-húsz perc elteltével a szeleteket vedd le, s egy kissé masszírozd meg az arcbőrt.
karikás szemre:
Fogyasszunk minél több A-vitamint tartalmazó élelmiszert, mert az A-vitamin fokozza a szem látóképességét. Nagy mennyiségben található a sárgarépában, a sütőtökben, májban, tojássárgájában.
fénylő bőrre:
Naponta kétszer, reggel-este habzó lemosóval távolítsátok el a sminket, szennyeződést. Ezt követően bő vízzel, többször öblítsétek át bőrötöket, hogy a lemosó maradványai is eltűnjenek. Ne feledjétek, hogy a víz az, ami tisztít! Ne használjatok bőrötökre szárító, reklámokban hirdetett alkoholos oldatokat! A túlzott szárítás a zsíros bőrt extra zsírtermelésre készteti. Hetente kétszer használjatok arcradírt.A zsíros bőr lehet vízhiányos is, a két fogalom nem keverendő össze! Hidratáljátok bőrötöket zsíros, gyulladt bőrre való krémmel, hogy a fokozott zsírtermelést visszaszorítsátok, és a gyulladás csökkentsétek. A következő összetevőket tartalmazó krémeket részesítsétek előnyben: propolisz, teafaolaj, tölgyfakéreg, kamilla, aloé.
off:
02:51-es ez nagyon szuper, hol találtad ezeket?
Nosz ehhez hasonló témában már nagyon sokat segítettem sokmindenkinek.Ugye gondolom azt te is tudod, hogy a szeplők, pigmetfoltok, májfoltok tavasztól, ahogy elkezd sütni a nap, előjönnek , a színük megerősödik és szeplők esetében szaporodhatnak, és ősztől, ahogy jönnek a hidegebb hónapok és már nincs nap elhalványodnak.
Ezért nagyon fontos, hogy már a hidegebb hónapoktól használjuk vmilyen halványító termékeket.Én az ilcsi halványító készítményeit használom és tökéleteseb bevált.Rendszeresen kell használni, mert csak így tudjuk elérnihogy ez a halvény hatás tartós maradjon illetva tavasztól, ahogy előbújik a nap, rendszeresen minden nap be kell kenni a pigmentfoltos, szeplős területet napfényvédőkrémmel, hogy az elért halvány hatást megtartsuk illetve így tavasztól nyárig nem fognak nagy mértékben elszaporodni a szeplők iletve a színük megerősödni valamint ez igaz a többi pigmentfoltra is.
Ezen kívül van egy nagyon jó arckezelés a gyümölcssavas kezelés, aminek a lényege, hogy a gyümisav feloldja a legfelső elvastaogott szaruréteget, ezáltal a bőr "újjászületik" újra "lélegzik" A gymölcssavas másnéven mélyhámlasztó kezelés nagyon jó különböző bőrporoblémákra.
Pl. nagyon tudja halványítani a pigmentfoltokat , de jó pattanásos, zsíros bőre vmit hegekre.
Érdemes 1 évben legalább 1x hidegebb hónapokban végigcsinálni egy 6 alkalmas gyümisavas kúrát.Nyáron is lehet kérni, de akkor csak heti 1 vagy kéthetente lehet megcsinálni, hogy miért ezt már hosszú lenne leírnom.
www.ilcsi.com
Én az ilcsitől az oxigénes fehérítő krémet illetve a kövirózsa habkrémet használom, ami kifejezetten pigmentfoltos bőrre van és halványító hatású.
De a citromos, almás habkrémnek is van némi halványító hatása, de azt inkább pattanásos, aknés bőrre ajánlják.
Rem. tudtam segíteni és bocsi ha esetleg félregépeltem volna
26/L
11:48 nem mondod? Azt hittem kristálygömbből olvasod ki.
Úgy értettem, hogy valami oldalon? Csakmert tetszettek a tanácsok gondoltam megnézném a weboldalt ahol ezek le vannak írva mert biztos a többi tanács is szuper. Na de mindegy, majd rákeresek akkor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!