Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék az arcommal?

Mit tehetnék az arcommal?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy én elég sokat tartózkodok a napon, de ettől függetlenül is nagyon szeplős az arcom és a vállam. Tudom, hogy meg kell próbálnom elfogadni őket, de egyszerűen nem megy. Már pici korom óta szeplős vagyok. A citromlé nem vált be. Továbba az is zavar, hogy nagyon karikásak a szemeim. Akármennyit alhatok, nem fognak eltűnni. Csak 1-2 év jelentek meg. Az is idegesít, hogy nagyon fénylik a bőrőm. Kipróbáltam a Clean&Cleat Shine Control-t, de nem használt. Mit tehetnék?
2010. júl. 1. 02:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Kicsit utánanéztem neked:

szeplőkre:

# Savanyú gyümölcslevet hintőporral keverj pépes állagúra, és pakolásként vidd fel az arcra az érintett bőrfelületre. Mintegy negyed órán át hagyd rajta, majd langyos vízzel mosd le.

# Fehérít a keményítőből és lisztből készült vizes keverék is. Ezt is pakolásként alkalmazhatod, de negyed óránál tovább ne hagyd az arcon. Ha szükséges, a pakolás után bőrtápláló krémmel is kend be arcodat.

# Régi arcfehérítő és szeplőtlenítőszer az uborkaszelet, melyet azonban csak gondosan megtisztított, bekrémezett bőrre rakj. Az uborkaszeletekkel beborított arcot vászonkendővel takard le. Negyed óra-húsz perc elteltével a szeleteket vedd le, s egy kissé masszírozd meg az arcbőrt.

karikás szemre:

Fogyasszunk minél több A-vitamint tartalmazó élelmiszert, mert az A-vitamin fokozza a szem látóképességét. Nagy mennyiségben található a sárgarépában, a sütőtökben, májban, tojássárgájában.

fénylő bőrre:

Naponta kétszer, reggel-este habzó lemosóval távolítsátok el a sminket, szennyeződést. Ezt követően bő vízzel, többször öblítsétek át bőrötöket, hogy a lemosó maradványai is eltűnjenek. Ne feledjétek, hogy a víz az, ami tisztít! Ne használjatok bőrötökre szárító, reklámokban hirdetett alkoholos oldatokat! A túlzott szárítás a zsíros bőrt extra zsírtermelésre készteti. Hetente kétszer használjatok arcradírt.A zsíros bőr lehet vízhiányos is, a két fogalom nem keverendő össze! Hidratáljátok bőrötöket zsíros, gyulladt bőrre való krémmel, hogy a fokozott zsírtermelést visszaszorítsátok, és a gyulladás csökkentsétek. A következő összetevőket tartalmazó krémeket részesítsétek előnyben: propolisz, teafaolaj, tölgyfakéreg, kamilla, aloé.

2010. júl. 1. 02:51
 2/5 anonim ***** válasza:

off:

02:51-es ez nagyon szuper, hol találtad ezeket?

2010. júl. 1. 06:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Nosz ehhez hasonló témában már nagyon sokat segítettem sokmindenkinek.Ugye gondolom azt te is tudod, hogy a szeplők, pigmetfoltok, májfoltok tavasztól, ahogy elkezd sütni a nap, előjönnek , a színük megerősödik és szeplők esetében szaporodhatnak, és ősztől, ahogy jönnek a hidegebb hónapok és már nincs nap elhalványodnak.

Ezért nagyon fontos, hogy már a hidegebb hónapoktól használjuk vmilyen halványító termékeket.Én az ilcsi halványító készítményeit használom és tökéleteseb bevált.Rendszeresen kell használni, mert csak így tudjuk elérnihogy ez a halvény hatás tartós maradjon illetva tavasztól, ahogy előbújik a nap, rendszeresen minden nap be kell kenni a pigmentfoltos, szeplős területet napfényvédőkrémmel, hogy az elért halvány hatást megtartsuk illetve így tavasztól nyárig nem fognak nagy mértékben elszaporodni a szeplők iletve a színük megerősödni valamint ez igaz a többi pigmentfoltra is.

Ezen kívül van egy nagyon jó arckezelés a gyümölcssavas kezelés, aminek a lényege, hogy a gyümisav feloldja a legfelső elvastaogott szaruréteget, ezáltal a bőr "újjászületik" újra "lélegzik" A gymölcssavas másnéven mélyhámlasztó kezelés nagyon jó különböző bőrporoblémákra.

Pl. nagyon tudja halványítani a pigmentfoltokat , de jó pattanásos, zsíros bőre vmit hegekre.

Érdemes 1 évben legalább 1x hidegebb hónapokban végigcsinálni egy 6 alkalmas gyümisavas kúrát.Nyáron is lehet kérni, de akkor csak heti 1 vagy kéthetente lehet megcsinálni, hogy miért ezt már hosszú lenne leírnom.

www.ilcsi.com

Én az ilcsitől az oxigénes fehérítő krémet illetve a kövirózsa habkrémet használom, ami kifejezetten pigmentfoltos bőrre van és halványító hatású.

De a citromos, almás habkrémnek is van némi halványító hatása, de azt inkább pattanásos, aknés bőrre ajánlják.

Rem. tudtam segíteni és bocsi ha esetleg félregépeltem volna

26/L

2010. júl. 1. 10:14
 4/5 anonim ***** válasza:
02.51es vagyok. Egyszerű: google:D
2010. júl. 1. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:

11:48 nem mondod? Azt hittem kristálygömbből olvasod ki.

Úgy értettem, hogy valami oldalon? Csakmert tetszettek a tanácsok gondoltam megnézném a weboldalt ahol ezek le vannak írva mert biztos a többi tanács is szuper. Na de mindegy, majd rákeresek akkor :D

2010. júl. 2. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!