Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rövid, vagy hosszú hajam...

Rövid, vagy hosszú hajam legyen? (többi a leírásban)

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és nem tudom eldönteni, levágassam-e a hajam. A rövidet könnyen lehet ápolni, és kiemelné az arcom, (nem vagyok nagyképű, de szerintem szép a fejformám, és a rövid haj kiemelné(gyémánt fejforma)) A hosszú haj nőiesebb, és a fiúknak is az szokott inkább tetszeni (mielőtt olyat írnátok rólam, ami nem igaz, még sose volt barátom, de na. Azért jó lenne.:)) Nemsokára csatolok képet kommentben, csak most nincs rá lehetőségem. (Amúgy a hajat ingyen eladnám egy olyan embernek, aki a chemoterápia miatt kopasz.:))

2015. aug. 17. 14:38
1 2
 1/12 anonim válasza:
78%

Én is pont 14 éves vagyok, és én is azon gondolkoztam, hogy levágassam-e. Nekem is jobban kihangsúlyozná az arcom, ezért gondolkoztam rajta. Aztán rájöttem, hogy több szempontból is jobb ha inkább növesztem.

Elsődleges talán, hogyha levágatom akkor pár évig biztosan nem akarnám visszanöveszteni. Pedig a szalagavatón, a ballagási fotón biztosan hosszú hajjal szeretnék szerepelni. :) Aztán nagyon hiányozna az, hogy gyönyörű loknikba göndörítsem. (Nem tudom szereted-e a hullámos hajat.) Hiányozna, hogy befonhassam, kontyot csinálhassak. stb.

Végül úgy állapodtam meg magammal, hogyha egyetemre megyek majd akkor vágatom le. Akkor kezdek új korszakot a hajtörténetemben. Egyébként nagyon szép gondolat hogyha levágatod akkor ingyen odaadod egy beteg embernek. Én is pont így akartam :)

2015. aug. 17. 15:34
 2/12 anonim ***** válasza:

Egy szép arcú nőnek/lánynak inkább a hosszú haj áll jobban. Az nem igaz hogy a rövid haj jobban kihangsúlyozza az arcot.

pl. Liv Tyler rövid hajjal: [link]

Liv Tyler hosszú hajjal: [link]

Gong Li rövid hajjal: [link]

Gong Li hosszú hajjal: [link]

Mindenkinek jobban áll a hosszú haj.

2015. aug. 18. 14:49
 3/12 anonim válasza:

Én egy 16 éves lány vagyok, kb. 1 hónapja vágattam le a vállig érő hajamat fiúsan rövidre. Nekem így sokkal jobban tetszik, kiemeli az arcomat, sokkal dúsabbnak tűnik a hajam, mert vékonyszálú és szőkés, szóval,mikor hosszabb volt lelapult és gyorsan töredezett, hajmosás után 1-2 napig nézett ki jól kibontva, ezek mellett már untam és zavart. De gondolom neked jobb minőségű a hajad, csak leírtam ezeket,hogy többen megértsék, miért jobb sokaknak a rövid haj, hiába a hosszú nőiesebb, de rövid hajjal is lehetsz nőies, egy erősebb smink sem túlzás, jobban mutat rövid hajjal, plusz, ha valaki alapból belül nőies, az kopaszon is az.;):)

Én megkérdeztem a barátnőm, az anyukám és a fodrászom véleményét is, ők is sokat segítettek.:)

Ha nagyon tetszene a rövid haj magadon, akkor szerintem vágasd le, de csak akkor, ha jól átgondoltad, mert utána sokáig fog tartani visszanöveszteni.

Aranyos az adományozós ötleted.:)

2015. aug. 19. 19:27
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Szerintem is nagyon szép tud lenni sokaknál a rövid haj (esetleg kopasz) mert különlegessé tesz :)Shailene Woodley haja tetszik nagyon, csak sajnos nem hiszem, hogy jól állna, mert a lánynak nagyon szép az arcformája, és nagyon nőies karaktere van. Én mag szerintem nem vagyok olyan szép, félek, hogy kamaszfiúnak néznék ki :/

amúgy "kicsit" fejforgatósra sikeredett, de íme: én [link]

2015. aug. 20. 12:17
 5/12 A kérdező kommentje:
#2-es, nekem mind 2 példádnál a rövid haj jobban tetszett.:)
2015. aug. 23. 16:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nagyon leakarnád vágatni akkor ne azt a nagyon fiús rövidet választ hanem inkább a nyakad aljáig érő fazont válaszd, lehet nekem is olyan lesz.
2015. aug. 23. 16:24
 7/12 BulmaSwan ***** válasza:

Mi lenne a ilyesmi BOB fazonra vágatnád? Vagy ez nem tetszik? Mondjuk akkor lehet,hogy nem ajánlhatnád fel a hajad, mert azt csak 20 cm-től lehet.

[link]

2015. aug. 24. 00:05
 8/12 anonim válasza:
Én is 14 voltam, amikor levágattam vagy 10-15 cm-t a hajamból, és végül nagyon megbántam.. Nem állt rosszul, de nem tudtam összefogni, és minden reggel be kellett szárítanom, hogy normálisan álljon. És az az idő, ameddig visszanőtt, egy örökkévalóságnak tűnt. Tudod, amikor épp olyan hosszú, hogy leeresztve "kipördül", összefogni csak olyan lazán lehet, és úgy sem jó. Ez saját tapasztalat, de a te döntesz.. És igen, a fiúknak általában a hosszú tetszik ;)
2015. aug. 24. 00:58
 9/12 A kérdező kommentje:
Na anyám bejelentett a városom egyik legjobb fodrászához, hogy hátha ő tud tanácsot adni, melyik állna jobban =D Szegény anyu, mindent megtesz azért, hogy a legjobb hajat kapjam :3
2015. aug. 24. 08:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem rovid hajam van a fodrasz miatt.Vallig ero volt es novesztettem,o meg lavaglya allig (en csak a veget kertem).

Nekem meg van tepve es ezt ajanlani tudom.Nekem annyi balyom van a rovid hajal hogy hatulrol felkunkorodik.Na en erre a szep hullamos halyamat elkeztem vasalni.Nem eri meg inkabb hord hullamosan.Fond be estere vagy rakd csavard kotyba stb (nekem bevalt)

2015. aug. 24. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!