Valaki írna kritikát a blogomról? Link a leírásban!
Parancsolj:
- Az automatikusan induló zene rossz ötlet. Ajánlhatsz zenét, de ne told a látogató arcába, mert rögtön kilép.
- A saját kurzor bármennyire is újra divatba akar jönni, gáz. Hadd használja mindenki a saját kurzorát.
- A betűméret a bejegyzésekben nem egységes. Ezt javítsd és inkább legyen nagyobb egy picivel.
- Valamelyik bejegyzésben utalsz menüpontokra - ezek hiányoznak.
- Az egyik bejegyzésben azt írod, változtatni fogod a szereplők jellemét, de az olvasók egy részét arra kéred, a régit olvassák. Ez nem korrekt írói szempontból. Találd ki előre a szereplőidet és a történetet, építsd fel, írj vázlatot és utána fogalmazd meg.
szerintem is az autómatikus zeneindulást azonnal vedd ki (nem kell újra betegyed a számokat playlist me-n szerkesztheted)
Csak nagyon felületesen beleolvastam: bevallom engem nem érdekelnek az ilyesmik, de sok fiatalt igen.
Mna + még a fenti hozzászólónak a leírása: most nem akarom ismételni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!