Sony Xperia Z1, kiüttetés. Garancia elveszítést von maga után. Volt aki megszívta már így? (minden a leírásban, itt hosszú lenne leírni. )
Sziasztok! :) Lenne egy olyan kérdésem, hogy tegnap rendeltem egy telefont az árukereső weboldaláról, a VIP-Phone üzletből ahol elég jó áron volt elérhető a Sony Xperia Z1. Az árukeresőn 136 ezer forintért volt feltüntetve, azt meg is rendeltem. Fél órán belül hívtak, és közölték, hogy nem kártyafüggetlen.. a kártyafüggetlen 154 ezer forint. Az oldalon nem volt feltüntetve, hogy nem független, illetve amikor a VIP phone oldalán beírtam a keresőbe, hogy "Sony Xperia Z1" akkor nem dobta ki a 136 ezer forintos találatot..(csak 154 ezer ftosat) Szóval elég nagy átbaszás. Na mindegy, nem ez a lényeg. A kérdésem az lenne, hogy 136-ért ha megveszem vodafone-osan, akkor ha kiüttetem, akkor ugyebár elveszíti a garanciáját.. De ha beviszem hozzájuk, hogy üttessék ki, nem jönnék ki olcsóbban? Vagy úgy még drágább lenne? Vagy egyáltalán csinálnak ilyet? Illetve van egy ismerősöm, aki kiüttette a másik telefonomat is, semmi probléma nem volt vele, és ha ezt is kiüttetem, és elveszítené a gariját, és lesz baja, mennyibe kerül megcsináltatni például? Vagy egyáltalán volt már példa, hogy valakinek szüksége lett volna a garanciára 1 vagy 2 éven belül?
Minden válaszra kíváncsi vagyok! (Nem csak z1-el kapcsolatosan.)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!