Nők ti milyen bőr- és hajápolási termékeket használtok?
Férfi vagyok és mindig is kíváncsi voltam, hogy nektek, hogy olyan szép, puha tapintású a hajatok. Érdekelne engem is mert nekem inkább száraz a tapintása a hajamnak. Pedig balzsamozom és elég sokat törődök vele.
Az arcotokat milyen termékekkel tisztítjátok? Miteszerek ellen mi a legjobb?
Legfontosabb a belső hidratálás, sok víz, egészséges étrend. Aztán mivel én szőkítek is így extra ápolás kell, argán olaj, Kallos Latte hajpakolást használok, és nem samponozom végig a hajam mert az szárít. Csak a fejbőr közelében samponozom. Hidratáló samponnal.
Arctisztításhoz Balea Med termékeket használok. Mitesszerek ellen heti 1 bőrradírozás kávéval. Kávézacc is jó.
A sampont váltogatom, most éppen Schwazkopf Essence Ultime (szőke). Fructis Oil Repair pakolást használok, Gliss Kur fújóst, L´oreal egynesítő krémet és Gliss Kur hajvégápolót. Derékig érő természetes szőke hajam van.
Az arcomra csak micellás vizet (Garnier) meg Nivea Soft krémet, normál bőröm van.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!