Milyen hajápolási termékeket használtok?
Fú, nagyon sokfélét :D de nem egyszerre használom őket, hanem mikor egyik mikor másik balzsamot pl.
Szóval sampon: Farmasi 10 gyógynövényes sampon, ő a kedvencem. Van egy babasamponom, ami nagyon nem vált be, nem tudom mikor fogy el és egy Garnier 5 gyógynövényes sampon, őt sem fogom újravenni, szépen lassan fogyogat.
Egy Alverde amarántos balzsamom és egy Yes to Carrots nevű balzsam. Mikor egyiket mikor másikat használom (kedv függő).
Akkor van Alverde hajvajam is, ezt minden hajmosás után használom.
Hennával festem a hajam, így van hennám, indigóm, cassiám és amlám is, de ezek nyilván nem állandó használatra, belőlük tudom szépen kikeverni a kívánt pépet és havonta festem a hajam.
Van indiai hajolajam is, Khad-féle Amla olaj néven fut, őt is csak nagyon ritkán, mondjuk ha hennázom a hajam.
Nyárra való tekintettel van kókuszolajam, ha nagyon kiszárad a hajam, akkor kenek rá, de ő sem állandó.
Szóval összességében nem érzem, hogy sok mindent használnék, egy hajmosás alkalmával egy sampon, balzsam, hajvaj, meg kb havonta a többi.
Csak a kedvenceket írom, ezeken kívül van többfajta is itthon, de azokat nem veszem újra úgysem:
Sampon: Dulgon kids, Babylove, Nivea Diamond Gloss
Balzsam: Wella Pro Series Repair
Kifésülő spray: Pantene Aqua Light
Szérum: Avon, Gliss kur olajos, Balea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!