Miért nem nő a hajam ha semmi rosszat nem csinálok vele?
Figyelt kérdés
Nem vasalom. Gondoritem. Szárítom.egy eve. Aprilisba volt festve utoljára. Mindig hasznalok balzsamot pakolást hajvegapolot uv védő sprayt es hajtejet. Két havonta vagatom.2015. aug. 9. 00:06
1/4 anonim válasza:
Két havonta vágatod, akkor hogy nőjön meg? Egy fodrász annyit levág amennyi nő. Vágatni akkor kell csak ha töredezik, de ha semmi gond a hajaddal akkor nem kell.
Pl én szőkítem a hajam és nem kímélem, de még így is elég fél évente vágni 2 centit belőle.
2/4 A kérdező kommentje:
6-8hetente vágatni kell a hajat.es látszana a lenovesemen ha none valamennyit. Egyebkent nagyon gyorsan torik a hajam
2015. aug. 9. 00:49
3/4 anonim válasza:
Azért mert tul sokat vágnak le belőle.Teljesen felestleges.Ha nem bántod a hajad,akkor elég akkor vágni,ha elkezdett töredezni és akkor is fél centit.Hidd el még ugy is szuper,ez tök felestleges.Ez azoknak a rutinja akik megálltak a hajnövesztéssel és maradnak 1 hossznál.
4/4 anonim válasza:
Annyit le is vág a fodrász egy alkalommal, amennyit 2 hónap alatt nőtt. az csak pár centi jó esetben.
Én nem vágattam a hajamból már lassan 2 éve. nem töredezett, nem száraz, semmi baja nincs és szépen nő, pedig néha vasalom is és festve van a vége. Ápolom, vitaminokat szedek rá.
Tarkóig érő hajam hátközépig érővé nőtt a 2 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!