Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ennyire ősz a hajam 18...

Miért ennyire ősz a hajam 18 évesen?

Figyelt kérdés

Már 6 éves koromban volt 2 ősz hajszálam,akkor kezdődött az egész.Ma elértem arra a pontra,hogy a hajam kb 40%-a ősz.Ez mondjuk soha nem gátolt semmiben,ugyanúgy volt/van barátnőm,volt aki kifejezetten szexisnek,karakteresnek tartotta.Igazából engem sem zavar,csak nagyon érdekelne,kíváncsi vagyok rá,hogy miért van ez?

Esetleg valaki járt még így? 18/F

2015. júl. 24. 00:51
 1/7 A kérdező kommentje:
Illetve még azt szeretném kérdezni,lányok nektek bejön egy ilyen fiú?Esetleg taszít,vagy hidegen hagy?
2015. júl. 24. 00:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért nem fested be az egészet őszre, am fogalmam nincs mitől van, a hajad hamarabb öregszik vagy nemtudom:D örülj inkább hogy csak ősz és nem hullik
2015. júl. 24. 00:57
 3/7 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

"A korai őszülés az első tünete annak, hogy rézhiány van kialakulóban."

[link]

2015. júl. 24. 01:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyenek a génjeid. Ha zavar, festesd be
2015. júl. 24. 01:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, lehet vitamin-, nyomelem-, ásványi anyag hiányra utaló jel.

Szerintem valakinek jól áll az ősz, őszülő haj, másoknak nem. Nagyon egyéni.

Azért csináltathatnál egy vérképet, mert nem csak esztétikai szempontból érdemes odafigyelni az ősz hajra.

2015. júl. 24. 05:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem tetszene! :)

Irtó jól tud kinézni az ősz haj pasin.

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 24. 15:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ:)
2015. júl. 24. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!