Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rágom a bőrt az ujjamon. Hogy...

Rágom a bőrt az ujjamon. Hogy szokjak le?

Figyelt kérdés

Már lassan 1 éve, hogy elkezdődött nálam ez a borzalmas miafranc, és egyszerűen már idegesit, ha megemelem a kezem a szám felé...

Nagyon le szeretnék szokni róla, de nem tudok olyan praktikákat, amik be is válnak..

Na, nektek pont ilyeneket kellene irnotok :D

Trollok, stb. többi "menők" kiméljenek, köszöntem előre is ;)

2015. júl. 21. 00:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Én olyan 15 éve rágom, állandóan szerintem évi 1-2kg bőrt eszek így meg. Én nem tudtam leszokni, eddig nagy hátrányom nem volt még belőle max ha túl mélyre ment.
2015. júl. 21. 01:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő. Először el kell dönteni fejben, hogy igen is te le fogsz szokni róla, aztán pedig akárhányszor a szád felé emelnéd a kezed akkor azonnal rakd mondjuk a combodra vagy kulcsold össze. Ha lány vagy akkor fesd ki a körmöd, mert akkor sajnálni fogod elrontani azzal, hogy lerágod a bőrt. Nekem ezek váltak be, mert én évekig rágtam a körmöm, aztán mikor azt abbahagytam, a bőrt kezdtem el rágni és már csak nagyon ritkán rágom, szóval ez nem egy napos művelet lesz. Nekem 3évbe telt és még most sem 100%osan szoktam le erről. Kitartás kérdése.:)
2015. júl. 21. 01:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Manikűrös bőrvágóval körbe szoktam vágni és így nincs "felesleg" amit rágni lehet
2015. júl. 21. 01:18
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Csináltass szép manikűrt. Ha szép a kezed, sajnálni fogod tönkretenni. Egyik körömrágós ismerősömnek ez bevált. Csonkig rágott ronda körme volt, most meg szép és saját van.
2015. júl. 21. 01:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Martin név senkinek sem mond semmit?

Nem vagyok lány, nem fogok festegetni :D

2015. júl. 21. 01:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt nem néztem (második vagyok). :D Hát akkor a rosszabbik helyzetben vagy, mert sokat tud segíteni egy szép köröm, de akkor neked inkább az akaraterődre kell bíznod magad. Amúgy mióta rágod? Esetleg lelki oka lehet? Szorongás?
2015. júl. 21. 02:05
 7/9 A kérdező kommentje:

Már lassan egy éve, ahogy leirtam :D

Nem vagyok szorongós tipus, sose voltam az..

Lelki ok?! Hát nem tudom, szerintem nem :D

2015. júl. 21. 09:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát, ha 1 éve akkor te könnyen le tudsz szokni, én olyan 8 éve rágom és nálam olyan 2-3éve eljött egy olyan pillanat, hogy szerintem gusztustalanná vált, szép és ápolt körmöket/körömágyat akartam. Meg, ha valakivel beszélgettem sosem rágtam, mert illetlennek gondoltam és akkor meg arra nem tudtam nagyon figyelni, hogy miről beszél. A haverjaim előtt hát jó ott nem érdekelt, de volt olyan aki direkt mindig letette a kezemet amikor rágni próbáltam. Szóval a családodtól és a barátaidtól is kérhetsz segítséget, mert a ők jobban észreveszik és szóljanak rád.
2015. júl. 21. 11:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz, de még jöhetnek válaszok :D
2015. júl. 21. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!