Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mik ezek az apró pöttyök az...

Mik ezek az apró pöttyök az ujjamon? (kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Néhány nappal ezelőtt apró, de annál zavaróbb dudorok jelentek meg a bal mutatóujjamon. Kinézetre hasonlóak, mint a mitesszerek (apró dudor közepén sötétebb ponttal), de nem lehet "kinyomni" őket. Nem szeretnék vele bőrgyógyászhoz menni, mert egyszer volt már ilyenem és magától elmúlt. Nagyon száraz az a rész, ahol előjönnek és hámlik a bőr, amikor elmúlnak. Sehol a testemen nincs több belőle, csak a mutatóujjamon, viszont eléggé zavaró számomra, mert nem bírok nem hozzányúlni és úgy egyébként is érdekel, hogy mi ez.

A képeken is alig látszik valami, de remélem, azért kivehető. Tudnátok nekem segíteni?

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 27. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:
a képeken tényleg n látszik semmi. de ha zavar menj bőrgyőgyászhoz, legalább megtudod mik ezek :D nem veszítesz vele semmit :)
2014. júl. 27. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kiütések a meleg miatt. Nekem is szokott lenni minden nyáron.
2014. júl. 27. 16:36
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, de mire legutóbb időpontot kaptam, elmúlt. :D ha pedig nincs ott az ujjamon, hiába megyek el :\
2014. júl. 27. 16:37
 4/6 A kérdező kommentje:
2! szoktad kenni valamivel, vagy megvárod, amíg elmúlik?
2014. júl. 27. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már hasonló, csak fekete pontok nélkül és hozzá viszketett is egy kicsit.
2014. júl. 27. 16:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Verejtékmirigyek ilyenkor látszanak vagyis picit begyullad.
2014. júl. 28. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!