Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sokat ráncolom a homlokom,...

Sokat ráncolom a homlokom, hogy szokjak le róla?

Figyelt kérdés
Ha feszült vagyok, mindig megemelem egy kicsit a szemöldököm, vagy ráncolom a homlokom, de nem akarom hogy beépüljenek túl mélyen, hogy szoktassam le erről magam? Azt se akarom hogy nagyon beidegződjön mint rossz szokás, de már pont rászoktam annyira hogy csak ha nagyon figyelem magam akkor veszem észre hogy ezt csinálom. Valaki ugyanilyen helyzetben?

2014. ápr. 24. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ugyanezt csinálom.Csak akkor nem ráncolom a homlokom ha tudatosan odafigyelek.Amint elfeledkezem már ráncolok is.
2014. ápr. 24. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Én sokszor összevonom a szemöldökön, nekem középen kezd kialakulni sajnos egy vonal. Még kisimul, de félek, lassan már nem fog :( Nem tudok mást mondani, próbáld tudatosan kiiktatni a homlokmimikát. Én is most kezdtem. Én a körömágybőrömet tépegettem régen, sokszor tudattalanul, idegességemben, borzasztóan nézett ki néha, a hüvelykujjamon tönkre is tettem a körmömet. Valamikor tavaly novemberben döntöttem el, hogy tényleg abbahagyom, pedig évekig csináltam, és sikerült. Eleinte tudatosan oda kellett figyelni, mr indult volna oda a körmöm, hogy csináljam, de emlékeztettem magam, hogy ezt nem szabad. Így fog menni a homlokráncolással is :)
2014. ápr. 24. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Botox.
2014. ápr. 25. 07:07
 4/4 Sztella27 válasza:
21 éves vagyok, egy jó ideje ráncolom a homlokomat, de brutálisan... Nagyon beleélem magam a sztorik mesélésébe és sokszor tudok csodálkozón nézni... nekem már tök mély ráncaim vannak, a krém se segít.. :D egyszer leragasztottam a homlokom tixóval, hogy ne ráncoljam :D
2015. máj. 6. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!