Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek nagy a homlokom? :S

Esztii1205 kérdése:

Szerintetek nagy a homlokom? :S

Figyelt kérdés

Na a lényeg az hogy kb. 2 éve növesztem a frufrumat és már nagyjából meg is szoktam meg minden. De ha fel kell fogni akkor egy kicsit zavar főleg ha zsíros és muszáj fejfogni... :S Mindenki mondja hogy jól nézek ki így meg minden de valahogy nem bízok bennük...

Itt van két kép amin össze van fogva a hajam:

[link]

[link]

2014. márc. 2. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, elég nagy, de nekem is, pár hete lett frufrum és jól áll
2014. márc. 2. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon magas a homlokod.
2014. márc. 2. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen,de a frizurával lehet korrigálni.
2014. márc. 2. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
nem feltétlen kell frufru, elég, ha oldalt választod el. de hátra ne fogd, mert elég előnytelen... ha zsíros, mosd meg. ha nagyon gyorsan zsírosodik, akkor mondjuk én javasolnám azt, hogy hullámosítsd a hajad (hajcsavaró hajmosás után pl). nekem is alapból hamar zsírosodik/lelapul, de ha becsavarom és hullámos, akkor az megemeli annyira, hogy nem látszik még 4 nap után sem zsírosnak.
2014. márc. 2. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagy, de a frufru javíthat rajta.
2014. márc. 2. 18:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...:)

Igazából(ne önsajnáltatás céljából írom) szeretem kiengedve frufru nélkül hordva mert igazából utálom a frufrut és nem is szeretnék...

De szinte minden estét végigsírok hogy miért pont én? Ilyen szerencsétlen csak én lehetek... A suliba sőőt az egész országba csak én vagyok ilyen csúnya és aránytalan... Nagy a homlokom ezért mindig kicikizniek de ha frufrum van akkor is csúnya vagyok... És úgy érzem hogy ez életem végéig így lesz.. Minden éjszaka sírás...:((((

2014. márc. 2. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!