Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagy a homlokom! Mit csináljak?

Nagy a homlokom! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
:((((((( megkeseríti az életemet, mindenki csúfol miatta. Nem lehet örök életemre egyenes frufum. Alapvetően nem dús a hajasm,lehetetlen eltakarni. És ne mondjátok hogy fogadjam el így, mert nem fogom tudni soha soha soha, ha minden sarkon kinevetnek miatta!!!!!!
2013. júl. 19. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
FODRÁSZ
2013. júl. 19. 22:14
 2/7 anonim válasza:
több féle frufru létezik, nekem is nagy a homlokom, engem is csúfoltak miatta de túl éltem. megszerettem a frufrumat hamar bár eleinte mindig piszkáltam
2013. júl. 19. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért kéne örökké egyenes frufru, azt is lehet variálni
2013. júl. 19. 22:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, de az nem takarja eléggé... És higgyétek el, lehetetlenség hogy minden helyzetben takarja. És én is szeretném hogy néha ne legyen ott, csak beletépjen a szél a hajamba.... Abban reménykedem,van valami csoda módszer amivel lejjebb lehet hozni a hajvonalat, vagy dúsítani a hajtövet, vagy bármi......
2013. júl. 19. 23:01
 5/7 pervinka15 válasza:
vágj le egy kicsit belőle;) vagy varrasd hozzá a hajadhoz a tetejét.!
2013. júl. 19. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Te vagy az Rebi? :DDD
2013. júl. 20. 01:29
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon viccesek vagytok...
2013. júl. 20. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!