Sajnos elég nagy a homlokom, de fel tűzöm a frufrumat hátra ( nem áll jól ha ki van engedve-> előre) segítség kellene, hogy milyen frufru állna jól, vagy esetleg valami ötlet? ( :
Nekem is ez a problémám. Nagy a homlokom, a sima egyenes frufru nem áll jól, de az egyenes, nagyon tömött sem.
2 éve úgy vágja a fodrász a frufrumat, hogy az arcom 3/4-énél van egy kis választék, a szemöldökömig ér és egy kicsit oldalfrufrus beütése van. Eddig ez állt a legjobban, amikor először megláttam beleszerettem.
Így 2 év után már nem szeretem, nagyon megszokottá vált és nem érzem azt a plusszt, amit eddig, hogy milyen jó a frufrum. Most azt találtam ki, hogy növesztem és oldalfrufrum lesz. Jövőhéten megyek fodrászhoz és mondom majd neki, hogy a frufrumat inkább ritkítsa és minimálisan vágjon belőle, és ha tud, már most csináljon egy kis oldalfrufrus beütést neki. :D
Ezek neked is beválhatnak esetleg. :)
húú köszönöm..:D
én is újítani szeretnék,csak hát a nagy homlokom miatt nem áll minden jól.:DD :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!