Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szolárium ügyben segítség?

Szolárium ügyben segítség?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, nagyon fehér a bőröm(sajnos nehezen is barnul, és szeretnék eljárni szoláriumba. Mit javasoltok mennyi idővel kezdjem, milyen gyakran járjak, mikor növeljem az időt, álló vagy fekvő, vannak-e különböző változatok, ha igen melyiket javasoljátok?

Válaszaitokat előre is köszönöm:)

2012. márc. 17. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:

egy cipőben járunk :)

nekem is "hulla" színem van. Arra számíts hogy sose leszel csokifekete :) én ilyenkor márciussal szoktam venni egy 100 perces bérletet, és heti 2x10 percre szoktam menni, nekem kb 2 bérlet kell,hogy enyhén szép barna színem legyen :)

2012. márc. 17. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:

még annyi hozzáfűznék, hogy én mindig csokiszoliba megyek, és tapasztalatom szerint (szinte mindenhol) a fekvő erősebb mint az álló. én lejjebb is szoktam csúszni, ugyanis nekem az arcom max néha pirul picit, az arcbarnító meg gyenge.

arra készülj fel,hogy nem el olcsó mulatság, én 8600-ért szoktam venni egy 100 perces bérletet.

első voltam

2012. márc. 17. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:

ilyen fiatalon nem kéne tönkretenni a böröd, a fehér amugy is sokkal szexibb, az agyonszolizott pi.nák meg egyenesen gusztustalanok. van egy átmenet ami még szép, de ha választani kell inkább fehér. barátnömet amugy egyik szoli sem fogta meg, szerencsére nem is küzdött tovább a barnaságért.

amugy ez a legyen kacsacsőr szád, meg legyél barna nem divat. pár h.lye p.csa ettöl többnek érzi magát, de egy normális(!!) férfi(!!) ettöl előbb hányja össze magát mint hogy azt mondja aranyos :)

2012. márc. 17. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:

2-3 naponta jártam 7 percre álló szoliba és kb. 1 hónap után lett normál emberi színem. 2 hónap után lettem olyan barna, mint az osztálytársaim

Én csak azért kezdtem el szolizni, hogy legyen színem, mert mindenki bámult, hogy milyen hófehér a bőröm. Viszont a bőröm csúnyább lett: kipattogott a mellkasom, megjelent pár pattanás holott eddig szép, tiszta bőröm volt). Szerencsére a "szoli korszak" befejezése után 1 héttel elmúltak.

2012. márc. 17. 14:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Én csak világos barna szeretnk lenni, nem szoktam magam kikenni sem, kacsacsőr szám sincs a mosolygás szimpibb, csak egy kicsit szeretnék barnább lenni.
2012. márc. 17. 15:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor úgy tűnik én vagyok az egyedüli, aki azt javasoljak csak hetente 1x járj.

Nagyon fontos, hogy ha már szolizni mész fokozatosan szoktasd hozzá a bőröd és légy mértékletes. A bőröd nem fogod tudni lecserélni, elkísér életed végéig, ezért nagyon kell rá vigyázni és ha egyszer leégsz, azt a bőr megjegyzi.

Nekem is világos bőröm, de inkább olyan közepes, nem az a nagyon fehér és könnyen barnulok. Én március elejétől hetente 1x járok, eddig 3x voltam és mind a 3x 5 percre. Nekem valahogy az álló szoli jobban bejött, jobban érzem magam ott, mint a fekvőben és szerintem higiénikusabb is.

Nagyon fontos, hogy szolizás előtt mosd le a sminket, utána vissza tudod festeni, ha akarod, de ne égesd bele a bőrbe a sminket.

2012. márc. 18. 08:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, véletlenül elküldtem, pedig még nem akartam.

Tehát én azt tanácsolom, hogy óvatosan vágj bele és fokozatosan emeld az időt.

Mivel eléggé fehér a bőröd én azt mondom, első pár alkalommal bőven elég az 5 perc és kezdetnen mindenképpen hetente 1x menj.

De a legjobb, ha bemész a szoliba és tanácsot kérsz a csajsziktól, ők elvileg értenek hozzá és tudnak tanácsot adni. :)

16/L

2012. márc. 18. 08:55
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi a választ:D Hát lehet hogy majd megpróbálok

a többieknek is köszönöm a segítséget!:)

2012. márc. 18. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:
hát én meg tul fehér vagyok, én is 5 percekkel kezdtem, nem használt, süritettem, kb 2-3 honapig probálkoztam, mkitöl tanácsokaat kértem, eredménytelenül. aztán elmentem 1 hétre tengerpartra :D na az használt.
2012. márc. 24. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!