Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! Soha nem fog elmúlni?

Segítség! Soha nem fog elmúlni?

Figyelt kérdés
Már több,mint egy hónapja van egy nagyon mérges gyulladt pattanásom az arcomon. Amikor kinyomom, eltünik egy időre, nemtudom,hogy, de egy héten belül mindig előjön. Nagyon gyulladt, nem tudok már mit csinálni vele. Kérlek írjatok valami házi módszert vagy bármit, ami tényleg segít!
2012. márc. 18. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem menj kozmetikushoz, és ezt mondd el neki, biztos tud majd valahogy segíteni.
2012. márc. 18. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
A múltkor nekem is hasonló problémám volt, csak nem is lehetett kitisztítani. Fájt is eléggé, úgyhogy valamit muszáj voltam tenni. Kigőzöltem az arcomat és egy lefertőtlenített tűvel megszúrkáltam két oldalról. Semmi nem jött ki belőle, ugyanúgy fájt aznap, de másra fele akkora lett a pattanás és két nap múlva el is múlt teljesen. Közben mézzel kenegettem, mert a méz gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatású is, valamint így nem maradt meg a helye a bőrömön.
2012. márc. 18. 15:58
 3/3 anonim válasza:
Jobban járnál,ha elmennél a dokihoz.Mivel könnyen elfertözhet és az is lehet valami vírús okozta.
2012. márc. 19. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!