Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagy a homlokom és nem tudom...

Lee12 kérdése:

Nagy a homlokom és nem tudom milyen haj állni jól? Fiú vagyok de főként lányok véleményét kérem vagy sorstárs fiúkét

Figyelt kérdés

elég nagy a homlokom ezért már 3 éve félhosszú hajam van(szemöldökömig ér hogy eltakarja a homlokom) kicsit emos séró de nem vagyok emos:D

mivel leég sportos vagyok ezért minden nap meg kell msonom mert beizzadok és elkezd göndörödni és akkor a homlokom se takarja és irtó hülyén néz ki

szerintetek milyen haj áll jól nagy homlokhoz(volt rövid hajam is:D akkor mindig csesztettek hogy nagy a homlokom úgíhogy azért növesztettem meg

esetleg ha oldalt a hajamból nyiratnék de fenn hosszúnak hagynám akkor az jól állna? mert úgylátom mostanság az a divat

2013. jan. 30. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Serintem a szép arcod van akor eza haj a tuti

[link]

Persze a szőke rés nem kell

2013. jan. 30. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
uff amit az első linkelt az katasztrófa magas homlokra ._. csak jobban kiemeli ... ne vágass belőle oldalt vagy ha vágatsz akkor elől is :D hülyén nézne ki .. szerintem elől vágass belőle egy picit nem kell hogy szemöldöködig érjen :) L
2013. jan. 30. 20:26
 3/4 A kérdező kommentje:

de már kicsit váltani akarok mert macerás a hosszabb haj

utolsónak: a rövidebb fufru azért rosszabb mert rögtön begöndörödik és nagyon idiótán néz ki

2013. jan. 30. 21:02
 4/4 anonim válasza:
Nekem lány létemre magas a homlokom, úgyhogy átérzem a helyzeted (sőt, gyakran gondolkodtam a nullás gépen is mert elegem van a sok sz.rakodással a hajjal, ha pasi lennék lenyírnám, ehh). Sajnos a magas homlokhoz félhosszú (kb. szemöldökig) érő frufru kell, ezt lehet egyenesen vagy ferdén fésülve hordani. Próbáld ki azt a frizurát, amit írtál, mert tényleg nagy divat most.
2013. febr. 1. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!