Kinek hogy hatott a bánfi szesz?
Figyelt kérdés
CSAK olyanok irjanak akik használták, szaga nem èrdekel ha hajnövesztèsről van szó!!2015. júl. 12. 16:19
1/3 anonim válasza:
Isteni. Anyukámmal közösen használjuk már kb fél éve, nagyon sok új babahajam lett. Nincs minden hajmosás alkalmával rajta hagyni 40 percig, ezért van, hogy egy ideig nem használom, de amikor igen, akkor "hirtelen" (na, azért nem úgy mint a gomba) növésnek indul a hajam. :) A szagát egyébként meg lehet szokni. 16/L
2/3 anonim válasza:
Kimaradt, hogy időm, elnézést. Szóval, nincs időm.
3/3 anonim válasza:
én régóta használom, nekem bevált. első hetekben hullik tőle a hajad, de utána egyáltalán nem fog. növeszti is 3-4 hónap alatt nekem elég sokat nőtt,viszont ha fested a hajad, akkor bajos lesz, mert elég hamar leszedi a hajfestéket. keress valami olyat, amibe beleöntöd és tudod fújni vele a fejbőrödet, mert ha ráöntöd nagyon sokat elpocsékolsz. (pl testpermetes flakon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!