Ti próbáltátok már az IPL-es szőrtelenítőt? Nektek hatott?
szerencsés. ha világos a bőröd, használhatnád te is az 5-öst.
én is azt használom, pedig nekem még fájdalmasabb, mert sötétebb a bőröm. mondjuk epilátorral össze nem lehet hasonlítani a fájdalmat. am köszike a válaszod, alig várom, hogy teljesen szőrtelen legyek.:)
Ömm.. második hozzászóló! Ezt is ismételni kell rendszeresen. Az otthoni IPL gépeket először heti 2x kell használni, míg elérjük a kívánt simaságot, utána 5-6 hetente kell egy "fenntartó" kezelés.
Tehát jó hogy visszanő, ha nem használod x idő után..
Sziasztok!
Én is gondolkozom nagyon, hogy veszek egy Remington i-Light Pro IPL 6000 gépet, de eléggé tartok tőle, hogy semmit nem fog érni. Nekem már az is tökéletesen elég lenne, ha 6 hétig úgy lenne szőrtelen a lábam, hogy kéthetente kezelem közben. A másik, hogy elég sok heg van a jobb lábamon, de úgy olvastam, hogy nem hogy nem veszélyes ebből a szempontból, hanem hasznos is.
A lényeg, hogy ha nem azt várom a géptől, hogy halálomig szőrtelen legyen a pl.: lábam, akkor megérné?
Ja, meg világos...max "közepes..??" a bőröm színe, a szőr pedig ha nem is fekete, de elég sötét :)
Köszi a válaszokat
Ezek a gépek NEM VÉGLEGES simaságot nyújtanak, hanem TARTÓS simaságot fenntartó kezelések végzésével.
Szóval igen, megérné, ha a bőrtípusod megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!