Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti próbáltátok már az IPL-es...

Ti próbáltátok már az IPL-es szőrtelenítőt? Nektek hatott?

Figyelt kérdés
Már alig várom, nekem tegnap érkezett meg, elég dús és és sötét szőrzetű vagyok, kreol bőrrel. Akinek van/volt kérem számoljon be az eredményről:)

2015. jún. 10. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem fehér bőröm van sötét szőrrel, és használ. Eddig kb 3x használtam, de használ. "Foltokban" nem nő szőr, bár nekem kicsit éget, 4-5-ös fokozaton kellene használnom, de van hogy csak a 3-assal bírom, mert a 4-es is fáj már.. Szóval nem tudom hogy mennyire lesz hatásos ha a 3-asat használom bizonyos helyeken a 4-5 helyett.
2015. jún. 10. 15:44
 2/6 A kérdező kommentje:

szerencsés. ha világos a bőröd, használhatnád te is az 5-öst.

én is azt használom, pedig nekem még fájdalmasabb, mert sötétebb a bőröm. mondjuk epilátorral össze nem lehet hasonlítani a fájdalmat. am köszike a válaszod, alig várom, hogy teljesen szőrtelen legyek.:)

2015. jún. 10. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Világos a bőröm, sötét a szőröm, semmire sem jó az egész. Rengetegszer voltam, mindig visszanőtt, volt, hogy csak hónapok után. Egy bőrgyógyász ismim csak röhög az egészen, elmagyarázta, hogy sok embernél semmit se ér, de jó biznisz, az biztos.
2015. jún. 10. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Ömm.. második hozzászóló! Ezt is ismételni kell rendszeresen. Az otthoni IPL gépeket először heti 2x kell használni, míg elérjük a kívánt simaságot, utána 5-6 hetente kell egy "fenntartó" kezelés.

Tehát jó hogy visszanő, ha nem használod x idő után..

2015. jún. 10. 22:11
 5/6 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is gondolkozom nagyon, hogy veszek egy Remington i-Light Pro IPL 6000 gépet, de eléggé tartok tőle, hogy semmit nem fog érni. Nekem már az is tökéletesen elég lenne, ha 6 hétig úgy lenne szőrtelen a lábam, hogy kéthetente kezelem közben. A másik, hogy elég sok heg van a jobb lábamon, de úgy olvastam, hogy nem hogy nem veszélyes ebből a szempontból, hanem hasznos is.

A lényeg, hogy ha nem azt várom a géptől, hogy halálomig szőrtelen legyen a pl.: lábam, akkor megérné?

Ja, meg világos...max "közepes..??" a bőröm színe, a szőr pedig ha nem is fekete, de elég sötét :)

Köszi a válaszokat

2015. jún. 13. 00:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezek a gépek NEM VÉGLEGES simaságot nyújtanak, hanem TARTÓS simaságot fenntartó kezelések végzésével.

Szóval igen, megérné, ha a bőrtípusod megfelel.

2015. jún. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!