Remington IPL6000F vagy hasonló IPL szőrtelenítőt használtál már intim területen?
Köszi a válaszod! :)
Pontosan milyen géped van?
Mióta használod? És milyen időközönként?
Fiú vagy lány vagy?
Intim részeknél mindenhol villantasz? Azért kérdem, mert ott más színű a bőr, általában sötétebb. És a használati utasítás azt írja, hogy intim részen nem szabad használni, de én is pont azt szeretném többek közt. :)
Bocs a sok kérdésért, és előre is köszi a válaszod! :)
Köszi! :)
Neked milyen a bőr- és szőrszíned? Hányas fokozaton használod?
A sötétebb intim részeken hányas fokozaton használod, hányason fáj?
Én mindenhol a legerősebb fokozaton használom, biztos ami biztos alapon, hogy ne legyen felesleges a használat, vagy ne veszítsek időt emiatt, hogy gyenge fokozaton használom és mondjuk emiatt lassabb lenne a várt hatás. Nekem kreolosabb bőröm van alapból, nem vagyok az a fehér, fakó bőrtípusú. Viszont most a télen se szoliban nem voltam, nyáron napoztam sokat, tehát nyáron jól lebarnultam, de azóta semmi.....már teljesen kifakultam.
Úgyhogy nekem valószínűleg azért fáj nagyon, mert a legerősebb fokozaton használom, viszont ezt tapasztal ki, mert első perctől kezdve így használtam, s így hatásos volt, félek, ha kisebb fokozaton használom, nem lenne olyan hatásos és visszanőne.
A bőrszín szenzor melyik fokozatot ajánlja neked?
Anyajegyekkel mit csinálsz? Letakarod valahogy őket, vagy kihagyod, vagy azokat is levillantod?
Mekkora szőrt szoktál villantani? Villantás előtt közvetlenül borotválsz, vagy valamennyivel előtte, hogy picit borostás legyen a felület? Hogy a jobb?
Az jó, nekem van pár apró anyajegyem.
A bőrszín szenzor neked melyik fokozatot ajánlja fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!