Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiak használhatnak IPL...

Férfiak használhatnak IPL szőrtelenítőt vastagabb arcszőrzetre?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy eltávolítja a már borotvált és megerősödött szőrzetet csak több alkalommal?

2014. dec. 20. 04:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is fiú vagyok és én is szeretnék egy ilyen gépet, mondjuk nem csak az arcomra. :) Múltkor egynek elolvastam a használati utasítását, és abban írták, hogy:

"férfiak nem használhatják arcon és a herezacskón".

Az okát nem írták viszont. Rákérdeztem az eladónál, és azt mondta, hogy azért, mert foltokban fog kihullani a szőr, ami nem lesz esztétikus.

Viszont gondolom, hogy ez csak átmeneti állapot, mivel előbb-utóbb mind kihullik valószínűleg. Legfeljebb addig sűrűbben borotválkoznék, hogy ne látsszon annyira, hogy foltosan nő. :)

2014. dec. 20. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Közben megtaláltam melyikben olvastam:

Lásd: 12., 21. oldal

Férfiak nem használhatják a herezacskón és az arcon.

Azok a férfiak, akik kezelni kívánják az ágyéki

területet, nem használhatják a készüléket a herezacskón.

[link]

Lásd: 59. oldal

NE használja a férfi szakáll vagy arcszőrzet eltávolításához, mivel az eredmény tartós vagy egyenetlen

lehet, és az arc karaktere nem kívánt módon változhat.

[link]

2014. dec. 20. 10:14
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

Én ezt találtam és ennél azt írják, hogy lehet használni szinte mindenhol, arcon és intim helyeken is, de abban már nem vagyok biztos, hogy az erősebb szőrt eltávolítaná-e, mivel inkább a nőknek van megtervezve és azért van külömbség a nők és férfiak szőrének erőssége között.

Amúgy én se csak arcon szeretném, de ott a legerősebb a szőr és, ha ott jó akkor máshol is! :D

2014. dec. 20. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Herezacskón azért nem szabad, mert a hőtől károsodnak a spermák - pl előfordulhat, hogy soha nem lehet majd gyereked.
2014. dec. 20. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a hőhatás marhaság, te is beláthatod. Amikor villantasz, akkor a bőr hőmérséklete alig melegszik fel, és az is csak rövid időre. Ha meleg vízben fürdesz félóráig, az sokkal károsabb lenne, és a férfiak 70%-a meddő lenne már 50 éve. És mégse lesz senki meddő a fürdéstől sem, nemhogy a pillanatszerű hőemelkedéstől.
2014. dec. 20. 22:22
 6/6 anonim válasza:
59%

Eddig 6alkalommal csináltattam a hátamon (ez, kb 180ezer Ft -ba van). A kis kézi/hordozható gépeket felejtsd el! Elemlámpának drágák, másra meg nem jók. Nekem "nagy" géppel csinálják. Olyat villan, hogy csukott szemmel is elvakít, miközben a HÁTAMAT csinálják. Egy barnább bőrt maximum-beállításon simán hólyagosra éget. Tuti, hogy nem használnám az arcomon! Ráadásul, tapasztalataim szerint, ez az energia arra elég, hogy kicsit elvékonyodik tőle a szőr, de biztos lehetsz benne, hogy mindíg visszanő.

Ha mégis rávetemednél: a szőrt a "kilógó" végénél hevíti fel a fény, szóval kb egy napos borostán működik jól. A kezelés fájdalmas lenne, de annyira gyors egy felvillanás, hogy mire elér az agyadig a fájdalom, addigra megszünt. Szóval fura. Az arc szőrzet sűrűségét és vastagságát figyelembe véve, azért biztosan bekönnyeznél, a kezelés végére.

A kezelés után nem vagy csupasz, ugyan úgy nézel ki, mint előtte. A szőr csak két hét után kezd foltokban kihullani, hamarabb kihúzogatni, borotválni tilos. És mint mondtam: biztos, hogy vissza fog nőni!

Szerintem vegyél egy körkéses Philips elektromos borotvát és told le vele minden reggel! Sok szenvedést időt és pénzt takaríthatsz meg, ha rám hallgatsz.

2014. dec. 20. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!