Nagyon el vagyok keseredve. Extrémgyorsan zsírosodó haj ellen mindent kipróbáltam, ami csak lehetséges, mégsem hatott semmi?
hát nekem sem ért semmi ilyen tipp, az sem, ha hetekig nem mostam meg. undorító volt.
ami segített, az a skalp kezelés. egy pesti szalonban csinálnak ilyen. megvizsgálják mikrokamerával a fejbőrt, meg pakolásokkal, dermarollerrel, gépekkel kezelik. a kamerán elég durva volt látni, hogy valójában milyen állapotok is uralkodtak a fejemen, pedig igényes vagyok. : ( azóta heti 1-szer mosok hajat, tök dús és szép, előtte 2 naponta kellett mosni, viszketett meg pattik is voltak a fejbőrömön néha. a konzultáció ingyenes, és mindenről tájékoztatnak, hogy mennyi kezelésre lesz szükség, stb. nekem 3 kezelés elég volt szerencsére, 14000 ft-ből kijött. kicsit drága, de életem során már szerintem a többszörösét elköltöttem mindenféle drága, márkás samponokra, tonikokra, a csodát remélve. ez legalább segített is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!