Kinek mennyi idő után hatott a Bánfi?
Figyelt kérdés
1:hajnövekedésre
2:hajhullásra
én egy hónapja használom,de még nemigazán látom a változást,hogy gyorsabban nőne a hajam:S
2009. okt. 3. 10:02
1/4 anonim válasza:
Én is egy hónapja, most elfogyott, de nem veszek másikat, túl macerás (hajszesz). Nem vettem észre, hogy gyorsabban nőne a hajam, és a hajhullás sem lett jobb. Igaz rá van írva, hogy 2-3 hónap a hatóidő.
2/4 A kérdező kommentje:
ja és hány centit nőtt?:D
2009. nov. 11. 20:54
3/4 anonim válasza:
legalább nem kell fésűt használnod, kopasz vagy már? én igen :D
57/F
4/4 maundrel válasza:
annyira "bírom" az embereket, olyan türelmetlenek :S egy hóbapja használod és máris várod a hatását?? (én is kb egy hónapja használom, még sok hatása nincs...) de mint sok más terméket, amit KÚRA szerűen kell használni, ez is épp olyan... és egy kúra legalább 3-6 hónap!! az aki meg macerának találja a használatát, nem is értem minek vette meg :S na mindegy, a lényeg hogy várj még a hatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!