Pattanásos arcom van, ezért vettem egy Garnier Pure 3in1-t! Nem tudom, hogy kell használni, mert van arctisztító, maszk és bőrradír része is! Ti hogy szoktátok? Pattanásos bőrre melyik módszert alkalmazzam? Nektek mennyi idő után hatott a krém?
Ha radírozni akarsz vele, akkor sz*rt se ér. Inkább így csináld: heti 2x-3x kis citromlevet keverj össze kristálycukorral, és ezzel radírozd le az arcod. Akkor működik, ha miközben dörzsönöd vele, kicsit fáj. Utána pedig borsónyi mennyiségű krémet habosíts fel vízzel az arcodon.
A hatóidőt nem tudom, mert ettől se, mint semelyik bőrápolási terméktől se várj csodát. Kissé meg fogja ritkítani a pattanásokat, de eltüntetni nem fogja. Sportolj, nekem attól szépen kitisztultak :) 1 hónapja kb. minden nap megyek le futni egy fél órára, izzadok, mint egy ló :D sokkal kevesebb bőrproblémám van :) sok sikert!
14/L
második vagyok
pontosan nem tudom,hogy mennyi idő alatt hoz látványos változás, de nekem a mitesszereknél már 1 használat után látszott a javulás, egy próbát mindenképp megér, a Garnier termékek nagyon jók a problémás bőrre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!