Bánfi hajszesz. Hatott? Ha igen mennyi időn belül?
Figyelt kérdés
Igazából nekem mellig érő hajam van de sajnos vasalom már egy jó ideje de nem nagy fokon.A hajam maga szép és a tapintása is jó, csak a vége töredezett de nem kis mértékben.Nem hullik, a bánfi-t csak azért vettem meg hogy gyorsabban nőjön mert hosszabbat szeretnék és úgy veszem észre hogy (szerintem a vasalástól) már sok ideje ugyanakkora mert ami megnő, az az aljából mindig letörik.Azért is akarok hosszabb hajat, hogy végre tisztességes mértéket letudjak vágatni belőle és a vége ne legyen elvékonyodva hanem szép vastag legyen.Most ugye meg nem akarok levágatni a végéből mert akkor elég rövid lenne a hajam.Szerintetek ha nem hullik a hajam, és nincs semmiféle fejbőrproblémám vagy ilyesmi akkor lehetséges hogy hamarabb és gyorsabban megnő? Mellé biovannet is szedek...2009. dec. 3. 19:56
1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért :)
2009. dec. 3. 19:57
2/3 anonim válasza:
hát, először kell vágatni, és utána kenni eztekkel a hajnövesztőkkel, mert akkor hat igazán! vágass le 2-3 cm-t a hajadból. hidd el az egészséges haj sokkal gyorsabban nő. én bánfi helyett inkább a vitanol c-t ajánlanám (rossmann/dm, 500 ft körül). 2 hét alatt 3 cm-t nőtt a hajam:) azért ennyire gyorsan már nem nől, de még mindig gyorsabban mintha nem használnám. emellett hajhullás ellen is jó:) persze sokan ajánlják a bánfit is.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2009. dec. 8. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!