Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék a hajammal?

Mit tehetnék a hajammal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vékony szálú és nagyon sűrű hajam van. Gyakran kell ritkítani.

Minden mosás után napokig puha és majdnem lehetetlen beállítani, hogy ne úgy nézzek ki mint egy 15 éves (mert magától "lelapul").

Milyen anyagot (márkával együtt) ajánlanátok amivel ha mosás után "kezelem" akkor száradás után megáll magától mégse lesz kemény, nem lesz korpás stb.? (olyan anyagokra gondolok mint a zselé vagy a hajlakk vagy a hajhab).

...Eddig egy csomó hajlakkal oldottam meg, de első nap kemény volt tőle a hajam (nem szeretem mikor úgy néz ki mintha én lennék a helyi strici) és kb. a 3. nap után volt annyira "koszos"(hülyén hangzik de így van), hogy magától megállt mégse volt beton. De akkor meg már meg szoktam mosni...

Ilyesmire gondolok:

[link]

-Megáll, mégse látszik, hogy kezelve van mindenféle vacakkal- Amúgy én is hasonlóképp szoktam hordani.

Köszönöm. (22/F)

2015. jún. 28. 18:03
 1/3 anonim válasza:
Hajvaksz erre talán a legjobb megoldás, csak az drágább, mint a lakk és a zselé de az tényleg segítene ezen.Másik megoldás, hogy hajmosás után futsz pár kört vagy valami ilyesmit csinálsz, hogy szétizzadj és miután az magától megszárad akkor jobb tartása lesz(csak talán nem a leghigiénikusabb megoldás) :D
2015. jún. 28. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem elöl van a forgóm, és az Istenért sem állna meg úgy, ahogy akarom, de a Syoss Volume Lift hajhab segített.
2015. jún. 28. 19:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm kipróbálom mindkettőt.
2015. jún. 29. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!