Mit tehetnék a hajammal?
A hajam összevissza áll, ezért vasalom.. és a baj az hogy ha már csak 1x is kivasalom már akkor látom hogy nagyon töredezik.:( Másnak aki vasalja egyáltalán nem is látni hogy töredezett.. pedig használok hővédőt is, van aki még azt sem.
Mit tudtok ajánlani? Láttam olyan videót amiben úgy csinálja egy lány a haját hogy tesz bele hullámcsatokat és úgy aztán egyenes lesz neki. Esetleg erről valakinek tapasztalat aki ki próbálta ezt?
Ugyan ezekkel a problémákkal küszködöm, szóval nem vagy egyedül.:)
Pont tegnap vettem végre egy új hajvasalót, ez most már normálisan kivasalja "egy húzásra" is.:) Nem lehet, hogy neked is a hajvasalód régi/nem jó?
Viszont nekem is töredezik. Csütörtökön lesz 2 hete, hogy fodrásznál voltam, de már megint ugyanolyan töredezett.:/
Hát az is lehet, bár remington és azért annak elég jónak kéne lennie :/
Hm akkor neked sem túl jó a helyzeted. Én tegnap vágattam le még azóta nem is vasaltam ki, félek hogy megint ez lesz a vége :/
Nekem 2 éves úgyhogy még azért elvárom tőle hogy vasaljon normálisan :P
Nekem ezelőtt volt egy rowentám de az nem vált be pedig eléggé drága volt :/
Okés leírom majd :) Amúgy te használsz hővédőt is?
Régebben használtam, de nem ért semmit, meg ugye nem vasalt annyira a vasalóm, így inkább nem.
Ma, amikor először használtam az újat befújtam, és most már fogok is használni, mert ez tényleg 230 °C-ra melegszik.:)
Avon Advance Techniques (rózsaszín).:))
Nekem nem segít a hővédő sem az a baj :(
Minden hajvasalásnál használod majd mostmár akkor? :)
köszii :))
Nekem sem, de azért fújni fogok rá most már.:)
Igen, minden vasaláshoz fogom használni.
Szívesen.:) És te milyet használsz?
:)
Szerintem nekem sem ártana mindig használnom mondjuk :)
Ma kibróbálom azt a hullámcsatos egyenesítést kíváncsi vagyok milyen lesz, te próbáltad már esetleg?
Én swarzkopf taft hővédőt használok :)
Én még nem próbáltam, szerintem maradok a vasalásnál.:)
Köszönöm! :))
Szerintem nekem is az lesz a vége :)
Szívesen :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!