Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék a hajammal?

Mit tehetnék a hajammal?

Figyelt kérdés

A hajam összevissza áll, ezért vasalom.. és a baj az hogy ha már csak 1x is kivasalom már akkor látom hogy nagyon töredezik.:( Másnak aki vasalja egyáltalán nem is látni hogy töredezett.. pedig használok hővédőt is, van aki még azt sem.

Mit tudtok ajánlani? Láttam olyan videót amiben úgy csinálja egy lány a haját hogy tesz bele hullámcsatokat és úgy aztán egyenes lesz neki. Esetleg erről valakinek tapasztalat aki ki próbálta ezt?

2014. ápr. 8. 17:45
 1/10 anonim válasza:

Ugyan ezekkel a problémákkal küszködöm, szóval nem vagy egyedül.:)

Pont tegnap vettem végre egy új hajvasalót, ez most már normálisan kivasalja "egy húzásra" is.:) Nem lehet, hogy neked is a hajvasalód régi/nem jó?

Viszont nekem is töredezik. Csütörtökön lesz 2 hete, hogy fodrásznál voltam, de már megint ugyanolyan töredezett.:/

2014. ápr. 8. 17:56
 2/10 A kérdező kommentje:

Hát az is lehet, bár remington és azért annak elég jónak kéne lennie :/

Hm akkor neked sem túl jó a helyzeted. Én tegnap vágattam le még azóta nem is vasaltam ki, félek hogy megint ez lesz a vége :/

2014. ápr. 8. 18:02
 3/10 anonim válasza:
Nekem is az előző Remington volt, de itt-ott 4 éves volt, és már csak az alja vasalt. Most Rowentát vettem, eddig nagyon jó (mondjuk, most még milyen lenne?! :DD), bízom benne ez tart egy ideig.:) Ha valami jó spray-t vagy bármit kitapasztalnál, írd már le ide, hátha nekem is jó lenne! :))
2014. ápr. 8. 18:11
 4/10 A kérdező kommentje:

Nekem 2 éves úgyhogy még azért elvárom tőle hogy vasaljon normálisan :P

Nekem ezelőtt volt egy rowentám de az nem vált be pedig eléggé drága volt :/

Okés leírom majd :) Amúgy te használsz hővédőt is?

2014. ápr. 8. 18:18
 5/10 anonim válasza:

Régebben használtam, de nem ért semmit, meg ugye nem vasalt annyira a vasalóm, így inkább nem.

Ma, amikor először használtam az újat befújtam, és most már fogok is használni, mert ez tényleg 230 °C-ra melegszik.:)

Avon Advance Techniques (rózsaszín).:))

2014. ápr. 8. 18:27
 6/10 A kérdező kommentje:

Nekem nem segít a hővédő sem az a baj :(

Minden hajvasalásnál használod majd mostmár akkor? :)

köszii :))

2014. ápr. 8. 18:54
 7/10 anonim válasza:

Nekem sem, de azért fújni fogok rá most már.:)

Igen, minden vasaláshoz fogom használni.

Szívesen.:) És te milyet használsz?

2014. ápr. 8. 20:06
 8/10 A kérdező kommentje:

:)

Szerintem nekem sem ártana mindig használnom mondjuk :)

Ma kibróbálom azt a hullámcsatos egyenesítést kíváncsi vagyok milyen lesz, te próbáltad már esetleg?

Én swarzkopf taft hővédőt használok :)

2014. ápr. 9. 18:12
 9/10 anonim válasza:

Én még nem próbáltam, szerintem maradok a vasalásnál.:)

Köszönöm! :))

2014. ápr. 9. 18:16
 10/10 A kérdező kommentje:

Szerintem nekem is az lesz a vége :)

Szívesen :))

2014. ápr. 9. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!