Tartok strandra menni a bikinivonalon kivuli szoros resz miatt vagy az nem gaz?
Figyelt kérdés
15/L vagyok es a bikinivonalomon kivul sotet eros szorszalak vannak...amugy a labamon meg vilagos szor van szoval eleg feltuno. Szoktam borotvalni, de kb 2 nap mulva megint nagyon latszik.Az osztallyal jovoheten megyunk a Balatonra egy hetre es nagyon tartok ez miatt... Mit tegyek?2015. jún. 27. 15:37
1/7 anonim válasza:
"vagy az nem gaz?" De még mennyire gáz, nem hiszem el, hogy 2 nap múlva ugyan olyan hosszúra megnő. Egy igényes lány, ad az ilyenekre.
2/7 anonim válasza:
Vigyél magaddal borotvát és borotva habot, és nem lesz ilyen problémád. Szerintem mindenképpen figyelj rá, mert egy életre eláshatod magad a fiúk előtt egy ilyennel. Gimiben mindenki nagyon "menő", és mindenki nagyon próbál fogást találni másokon. Sokáig hallgatnád, ha valaki meglátná..
3/7 anonim válasza:
Borotváld le, ha 1 hétre mentek akkor vidd a borotvád is, nekem is naponta le kell szedni, másképp szőrös lennék.
Vagy még most gyantával kapd le és akkor 2 hétig legalább sima lesz.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is vigyél magaddal borotvát..bár nem hinném, hogy 1 hét alatt hosszúra megnő.
6/7 anonim válasza:
Fogsz egy eldobható borotvát és bedobod a piperecuccok köz. Esténként tusoláskor áthúzod azon a részen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!