Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy fehérebb bőrű ember nem...

Egy fehérebb bőrű ember nem is mehet soha strandra?

Figyelt kérdés
Még naptej használta is megpirultam kissé a napon. :(
2014. aug. 13. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Már miért ne mehetne?
2014. aug. 13. 22:11
 2/7 anonim válasza:
Milyet használtál? Nekünk a dm-es nagyon bevált. Fehérek vagyunk, tengerparton se égtünk meg, még az egy éves sem.
2014. aug. 13. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Ennyi rasszistát...:)
2014. aug. 13. 22:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Hiába kentem be be magam még sem használt pl. a homlokom felső része egy kicsit leégett.
2014. aug. 13. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy milyen naptejet használsz. Én is könnyen leégős fajta vagyok, de a La-Roche-Posay 50+-os naptejei nagyon beváltak. Igaz, hogy elég drágák, de nekem megér ennyit a bőröm egészsége. Én amúgy mindig használom, ha kimegyek a szabadba.
2014. aug. 13. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Jó minőségű, legalább 30-as naptej kell. Strandra mindenképp vízállót, de pancsolás után akkor is újra kell kenni. Nem azért, hogy tovább védjen, mert az újrakenéstől nem lesz jobb, de a vízben megkophat.

Meg magas UV mellett nem kell egész nap a napon lenni. Menj néha árnyékba, dél és 3 óra között semmiképp ne napozz. Használj zártabb fazonú napszemüveget és tegyél valamit a fejedre is, mert a fejbőr is le tud égni. Vagy a homlokod, mert oda nem biztos, hogy elég napvédőt kentél. :)

Ha a déli időszakban mégis napon kell lenned, vegyél fel valami lenge ruhát, ami nagyrészt takarja a bőröd, mert az is sokat segíthet.

2014. aug. 14. 10:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Fehér bőrre nem mindegy milyen naptejet veszel, én is falfehér vagyok, eddig egyedül a SunOzon 50 faktoros naptej vált be, az alatt nem barnulok, nem égek le. Persze egy nap többször be kell kenni magad, főleg ha vízben vagy sokat.

Én idén másik naptejet vettem, azok is 50 faktorosak. Nivea meg Hawaiian Tropic... de ezek semmire nem jók. :/

2014. aug. 14. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!