Mehetek strandra, napozhatok, ha hámlasztókat használok? Természetesen erős fényvédő krémmel. Vagy nem szabad?
Szándékosan ne feküdj ki a napra ha hámlasztasz... miért is tennéd, fényvédő alatt amúgy sem barnulnál semmit. És ha nem véd normálisan akkor a bőrödet teszed tönkre a napozással csak.
Hámlasztani ne strand időszakban kezdj.
természetesen sétálhatsz a napon, ha van rajtad fényvédő, szóval így a napi tevékenység mellett hámlaszthatsz.
csak ha egész napot a napon töltetsz, strandolás, napozás, nyaralás előtt 2-3 héttel abba kell hagyni a hámlasztást, és továbbra is nyomatni kell a fényvédőt.
abba kell hagyni.
a nyári hámlasztást amúgy is csak azoknak ajánlják, akik egész nyáron az irodában ülnek, és max egyszer mennek el nyaralni. éppen azért, mert nagyon rizikós. szóval én a helyedben nem is hámlasztanék nyáron, mert túl sok szabadtéri programod lesz.
Az, hogy túl sok szabadtéri programom lesz, azért túlzás...4 napig leszek táborban, és akkor sem leszünk egész nap a napon, csak lesznek kinti programok is. Strandra kb 2x fogok menni nyáron, és akkor sem napozok, kalap lesz rajtam, és árnyékban fogok ülni, ha nem a vízben leszek. Meg megyünk majd nyaralni. Ezeken kívül még max egyszer lesz olyan, hogy hosszabb ideig kint leszek a napon, de egyébként egész nyáron otthon vagyok. 50 faktoros a fényvédőm, és ha kint vagyok, 2 óránként kenem újra. Így is mindenképpen abba kell hagyni a hámlasztást a programok előtt?
Egyébként ez fényérzékenyít? Mert ha nem, akkor ezt tudnám használni nyaralás alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!