Ajánljatok olyan fényvédőt arcra, ami nem zsírosodik, nem fényes, szóval olyan mintha egy matt arckrém lenne, de ennek ellenére erős fényvédő?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 10:04
1/2 anonim válasza:
Normaderm Pro Mat, ez UVA/UVB szűrős, mattító hatású. Nekem is ilyen van, a bőrgyógyász ajánlotta, mert nagyon világos és érzékeny a bőröm, a tavaszi nap is 10 perc alatt simán lekapja, de amióta használom nem égtem le. Az ára kicsit húzós, olyan 3500-4000Ft de sokáig elég (én mindennap reggel bekenem vele, alapozó alá kiváló alapkrém, nem zsíros hatású, nagyon gyorsan felszívódik, olyan 2-3 hónapig elég egy).
2/2 anonim válasza:
Az előző vagyok: Vichy márkájú, ez lemaradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!